Vicus sponsort klassiek entertainment voor Kinderen

Vier leden van het Residentie Orkest, die samen het Residentie Strijkkwartet vormen, spelen stukken van Mozart, Haydn en Enescu in de Petrus en Pauluskerk in Soest.

Zondag 3 november 15.00 uur

Speelt het Residentie Strijkkwartet stukken van Mozart, Haydn en Enescu. De leden van het Residentie Strijkkwartet kunnen worden gezien als “the best off” het Residentie Orkest uit den Haag. De leden van het kwartet zijn afkomstig uit Roemenië, Japan, Rusland en Nederland. Mede daarom vormt het Residentie Strijkkwartet een indrukwekkende smeltkroes van achtergronden en ervaringen. Dit resulteert in zeer kleurrijk en geïnspireerd samenspel

Klassieke muziek speciaal voor kinderen

Hoe vaak zal klassieke muziek in het gemiddelde gezin met jonge kinderen te horen zijn? Toch is er veel voor te zeggen om kinderen kennis  te laten maken met deze soort van muziek, vooral als onderdeel van hun opvoeding. Lionsclub Eemland heeft zich zelf tot doel gesteld kinderen van de basisscholen in Soest de mogelijkheid te bieden om kosteloos kennis te maken met klassieke muziek. Wij doen dit door concerten te organiseren in de Petrus en Pauluskerk aan het Kerkplein in Soest. Tijdens deze concerten treden muzikanten op van internationale allure. Soms zelfs muzikanten die de avond ervoor nog in het concertgebouw in Amsterdam hebben gestaan.

Exclusief “Mozart Diner”

Erg populair is ook gebleken de mogelijkheid om het concert te combineren met een exclusief “Mozart Diner”. Gelijk met het bestellen van kaarten kan dit diner worden geboekt.

Opbrengst deels voor muziekeducatie basisscholen

Van de betaalde kaartjes wordt € 2,50 aan de basisschool van de kinderen gedoneerd als bijdrage aan het budget voor muziekeducatie. De rest van de opbrengst van de concerten wordt gedoneerd aan het Khushi Project stand gehouden door Madelien Broekman uit Baarn)

Gratis voor Kinderen van de basissschool

Kinderen tot 12 jaar kunnen kosteloos de concerten bezoeken, ouders (of grootouders) betalen een bedrag van € 15,- en jongeren van 12 tot 18 jaar betalen een bedrag van € 10,-.

Gesponsord door Vicus

Vicus sponsort deze concertreeks met de website, de webshop en een door Vicus ontwikkeld e-ticketsysteem. Maar ook vele anders sponsors dragen een steentje bij.

Meer informatie en kaarten bestellen

Op de website www.lionsclub-eemland.nl vind je meer informatie.


Lees meer over: Sponsoring


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Bereken het volgende: 1 plus 9.