Vicus publiceert Nederlandse vertaling vtiger 5.4

De officiële vtiger 5.4 Nederlandse vertaling is beschikbaar. Vicus heeft hard gewerkt om de vertaling voor versie 5.4 van vtiger bij te werken.

De eind 2011 uitgebrachte Nederlandse vertaling van Vtiger CRM is inmiddels vele malen van onze website gedownload. Daarnaast is de Nederlandse vertaling van Vicus wederom opgenomen in de broncode van Vtiger CRM. Velen hebben op de vorige versie gereageerd, onder andere spelfouten en gemiste labels zijn gemeld.

OpenTaal is leidend

Wij beschouwen de woordenlijst van OpenTaal als leidend voor de spelling van de Nederlandse Vtiger versie. Daarnaast zijn een aantal principiële keuzes gemaakt die bij de eerste release van dit pakket al uitgebreid zijn gedocumenteerd.

Download Vtiger actuele Nederlandse vertaling

Vtiger 5.4 bevat standaard al een verie van de door Vicus gemaakte vertaling. Omdat deze wordt meegenomen in de standaard Vtiger CRM release loopt deze altijd achter. U kunt de actuele versie van de door Vicus aangepaste Nederlandse Vtiger CRM vertaling gratis downloaden en het Vtiger CRM taalbestand zelf installeren in uw Vtiger CRM versie 5.4.

Samen beter maken

Mocht u nog spelfouten tegen komen of suggesties hebben ter verbetering van de Nederlandse Vtiger CRM vertaling dan stuurt u deze naar info@vicus.nl. Om op de hoogte te blijven van updates kunt u zich aanmelden voor de Vtiger CRM nieuwsbrief en Twitter.

Hulp nodig of vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze aanpassingen vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Vicus is Vtiger implementator sinds 2004 en ondersteund vele organisaties bij het succesvol inzetten van vtiger als CRM systeem.

Vicus biedt voor Vtiger CRM het Taalpakket Nederlands via een betaald jaarabonnement aan haar klanten. Dit abonnement verzorgt alle updates aan de software en het taalpakket binnen Vtiger CRM.

Ook interesse in het Nederlandse taalpakket voor Vtiger CRM? Neem dan contact op met ons.