Buckaroo wederom beste Payment Services Provider van Nederland

Beste Payment Services Provider in Emerce Top 100

Maurits Dekker, recent gestart als CCO van Buckaroo: “We zijn heel trots op deze erkenning. De positie in de Emerce Top 100 geeft aan dat Buckaroo binnen de e-commerce branche goed wordt beoordeeld. De consument wil zo eenvoudig mogelijk betalen. Of dit nu in de winkel, online of via mobiel is. We zien dat deze ontwikkeling ook gaande is in de credit management markt, waarin Buckaroo eveneens actief is.”

Meer dan transacties

Buckaroo verwerkt het betalingsverkeer van vele corporates en middelgrote bedrijven. Door in te zetten op co-creatie met partners en klanten trekt Buckaroo de trends en ontwikkelingen door in end-to-end betaaloplossingen.

Ontwikkelingen in de betaalsector

“Met de digitalisering van het betaallandschap, bijvoorbeeld met de opkomst van e-invoicing en subscription services, verandert de rol van een PSP. Buckaroo staat garant voor veilig en betrouwbaar (online) betalen, maar de kracht van een betaalprovider zit volgens ons in het bieden van een uitmuntende service en een totaaloplossing. We streven naar maximale conversie voor onze klanten.”, aldus Maurits Dekker, CCO Buckaroo.Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 5 en 6 bij elkaar op.