Vicus oplossingen op de King Experience

De King Experience is op donderdag 9 april in De Kuip in Rotterdam. Bij zowel King als Vicus staat u als ondernemer centraal. Ons doel is om goede business software te ontwikkelen die u ondersteunt en uw bedrijf laat groeien. King introduceert dit jaar de toekomst: King Anywhere, de cloudoplossing van King. Vicus introduceert the nextlevel ondersteuning van webshops, relatiebeheer en de marketing-, verkoop en klantenservice. Dat is het fundament waarop we de komende jaren samen gaan voortbouwen. Wilt u zien hoe de toekomst er uit ziet? Kom dan naar de King Experience!

Verschillende sessies

Tijdens de King Experience krijgt u niet alleen King Anywhere te zien. Er zijn verschillende kennissessies waar u uit kunt kiezen, bijvoorbeeld:

  • Haal meer uit King: krijg tips of stel uw vraag aan een King-expert
  • Factuur2King: scan- en boek uw facturen met deze handige tool voor ondernemers
  • Ondernemer Rob van Berkel: oprichter en eigenaar van alternatieve modewebshop Attitude Holland

Laat u informeren op de infostands

Naast de verschillende sessies is er ook een grote infomarkt, met stands van verschillende succesvolle ondernemers en partners. Komt u langs bij de stand van MultiSafepay voor een online betaaloplossing of neemt u een kijkje bij Vicus voor onze uitgebreide E-commerce en CRM-mogelijkheden?

De King Experience is helemaal gratis. Het enige wat u hoeft te doen is u inschrijven. Kom dus op 9 april naar de King Experience! De King Experience, beleef de toekomst!

  • Donderdag 9 april
  • De Kuip in Rotterdam
  • Van 12:45 tot 18:00

Lees meer over: Magento  ▫  VOSBA middleware


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Wat is de som van 5 en 1?