Vicus bouwt koppeling Nic.Oud (WMS) en webwinkel Kabeltje

Deze stap past in het door Vicus ontwikkelde e-commerce succesmodel voor webwinkels. Fase 4 is het oplossen van de ontstane logistieke uitdagingen door forse groei. Vicus bouwde de koppeling met het logistieke centrum van Nic.Oud op basis van het VOSBA integratie framework; VOSBA is sinds 2005 door Vicus ontwikkeld en wordt steeds vaker gebruikt om de open en de gesloten wereld aan elkaar aan te sluiten.

Op basis van het e-commerce succesmodel

De webshop-activiteiten van Vicus kenmerken zich door het door Vicus ontwikkelde e-commerce succes model. Dit dient als leidraad voor een door Vicus begeleid project voor een klant. Vicus is als geen ander in staat om een bedrijf te begeleiden: van idee tot optimalisatie van klantgerichte processen. En van omzet genererende activiteiten tot logistieke optimalisatie.

Over Vicus

Vicus is expert in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en Customer Relationship Management (CRM). Daarbij bouwen en integreren wij software en processen tot geoliede verkoopmachines, adviseren en begeleiden op het gebied van e-commerce en CRM. We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen en laten deze systemen aansluiten op uw bedrijfsprocessen.


Lees meer over: Integreren  ▫  Magazijn- en voorraadbeheer  ▫  VOSBA middleware  ▫  Webshop(s)


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Wat is de som van 3 en 8?