Update Piwik naar versie 1.11

De opmars naar Piwik versie 2.0 is met deze nieuwste versie serieus begonnen. De eerste onderdelen die via crouwd funding werden gefinancierd: nieuwe bezoekerskaarten en realtime kaarten zijn nu live! Piwik 1.11 is nu officieel Flashvrij en gebruik alleen open standaarden en bibliotheken.

Flashvrije kaarten

De laatste paar maanden is nauw samengewerkt met Gregor Aisch, een toonaangevende datavisualisatie expert uit Duitsland en lid van het Piwik-team. Gregor heeft  de kaarten van de grond af opnieuw opgebouwd en wij zijn verheugd om dit werk onder de GPL Licentie v3 vrij te mogen geven. U kunt inzoomen tot de regio, zodat u kunt zien hoeveel bezoeken u uit elke regio en stad ontvangt. U kunt in de vervolgkeuzelijst een andere metriek selecteren (weigeringspercentage, tijd op pagina, enz.). Wanneer u op een bepaalde regio of stad klikt, ziet u de historische ontwikkeling van deze regio of stad!

Realtime kaarten

De nieuwe Realtime bezoekerskaart wordt elke 10 seconden bijgewerkt zodat u uw bezoekers real-time kunt volgen! Kijk mee terwijl uw bezoekers op uw website komen en gaan.

Nieuw Loginformulier en nieuw ontwerp van de Backend

Fabian Becker, een van de getalenteerde core-ontwikkelaars heeft een nieuw ontwerp voor Piwik's schermen. Elke administratiepagina ziet er nu beter uit. Dit is het begin van een aantal nieuwe design elementen om Piwik nog beter toegankelijk te maken.

Andere nieuwe eigenschappen

De tracking-code-generator is her-ontworpen om het nog makkelijker te maken om Piwik op uw site te implementeren. We hebben ook twee nieuwe rapporten toegevoegd: Alle verwijzers en Browsertaal, evenals verbetering van de overzichtspagina van verwijzers.


Lees meer over: Matomo Web Analytics


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 5 en 7 bij elkaar op.