Unlimited Health is Vicus klant van het jaar 2018

Unlimited Health is klant van het jaar 2018 Luuk Roovers overhandigd bloemen aan Fleur van Zijverden
Klant van het jaar 2018 Fleur van Zijverden (directeur Unlimited Health / SuperfoodsAndMore) ontvangt bloemen van Luuk Roovers (directeur Vicus eBusiness Solutions)

Optimale samenwerking leidt tot succes

Dit jaar hebben wij met het Vicus team lang moeten vergaderen; we hebben namelijk veel leuke klanten waar wij met plezier voor werken. Tijdens het personeelsfeest van 14 december is er na de nodige discussie besloten om te kiezen voor Unlimited Health.

Door het Vicus team genoemde redenen:

  • prettig samenwerken;
  • leuke uitdagende klussen;
  • zowel groothandel (b2b) als retail (b2c);
  • zowel online (webshops) als offline (fysieke winkel) handel;
  • mooi en pragmatisch opgebouwde ict-architectuur;
  • voorbeeld van optimale combinatie samenwerking met partners, klantpersoneel waarmee een goed geoliede online verkoopmachine is gebouwd.

Succesfactoren

Belangrijk onderdeel van het succes is dat Unlimited Health zelf ook flink heeft geïnvesteerd in kennis en haar e-commercemedewerkers zodat wij op een goed niveau samen kunnen schakelen en wederzijds vaak voldoende hebben aan het spreekwoordelijke halve woord. Daarnaast zorgt de diepgaande integratie dat medewerkers bezig kunnen zijn met productbeheer, klantenservice en orderpicking en het management zich kan richten op het verder ontwikkelen van de business. Administratieve handelingen rondom verkoop, orderafhandeling en betalingen worden volledig geautomatiseerd uitgevoerd.

Multishop en branded stores

Binnen het Magento-platform heeft Vicus zowel de retailwebshop voor Unlimited Health als de Sam Wholesale webshop ingericht. Daarnaast is er een branded online store voor het merk Sunwarrior.

Groei sinds 2014

Sinds de vliegende start met Vicus en King dealer Van Zutphen in 2014 is er veel gebeurd. de online omzet is significant gestegen, Management van de organisatie is veel beter op de hoogte van alles wat er gebeurd. De organisatie heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig e-commerce bedrijf.

Breede inzet van de Vicus architectuur

Unlimited Health maakt onder andere gebruik van:

 • Magento e-commerce platform (momenteel in transitie naar Magento 2);
 • King Enterprise voor artikelbeheer, magazijnbeheer, point-of sales (intelligente kassa) in de winkel, afhandelen van orders en bestellingen (incl orderpicking met handscanners);
 • VOSBA middleware voor de koppeling tussen King administratie, King kassa-systemen en de Magento webshop;
 • Diverse plug-ins in zowel Magento als VOSBA om verkoop te stimuleren;
 • Mobiel App i.s.m. Jmango

Magazijn, voorraadbeheer en orderpicking

De groothandelsafdeling 'Sam Wholesale' verhuisde vanuit Amsterdam in 2018 naar een prachtige nieuwe locatie in Mijdrecht.

De nieuwe vestiging in Mijdrecht is praktisch ingericht met separate ruimtes voor grafische werkzaamheden, werkvoorbereiding en ompakken van bulkverpakkingen naar consumentenverpakking. En uiteraard wordt een groot deel van de ruimte ingenomen door het magazijn. Unlimited Health heeft met grote regelmaat dagen dat er ca 200 orders per dag worden gepickt dan is de ondersteuning vanuit het King orderpicksysteem met handscanners zeer welkom. Er worden 8 orders tegelijk gelopen met batchpicking op een handscanner, fouten worden voorkomen en het is zeer efficiënt.

In samenwerking met partners

Unlimited Health werkt onder andere met Affiliates, MailChimp voor e-mailmarketing, spaarpuntensysteem (zowel online als offline), Sooqr Search voor optimale insite zoekbeleving, The Feedback Company voor externe customer reviews en Multisafepay voor de online betalingen. King Business Software wordt bij Unlimited Health ondersteund door King dealer Van Zutphen automatisering.

Trots

Samen met onze partners zijn wij zijn er trots op om voor Helen Belien, Fleur van Zijverden en hun team te mogen werken. Wij hopen dat nog jaren te mogen doen.

Naast een bos bloemen ontving Fleur van Zijverden uit handen van Luuk Roovers een waardebon voor een Business Model Canvas - workshop ter waarde van eur 1000,- (om de business nog beter in kaart en beweging te brengen).

Ook toe aan rust in de business? Neem dan contact op met Vicus. Wij helpen u graag verder om uw e-commerce organisatie op te bouwen.


Lees meer over: Detailhandel  ▫  Groothandel  ▫  Magento  ▫  Magento aan King  ▫  Referenties  ▫  Voedings- en genotmiddelen  ▫  Webshop(s)


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Wat is de som van 5 en 4?