Slijterij Brouwer kiest voor Magento e-commerce oplossing van Vicus

De slijterij van Wim en Ingrid Brouwer in Maarn is in 2011 uitgeroepen tot één van de beste tien in het land. Dat succes is te danken aan de filosofie van de slijter. Tegemoetkomen aan een beleving en het gevoel van de (wijn)drinker. Wim heeft door zijn jarenlange ervaring wereldwijd de juiste inkoopkanalen weten te vinden en hij kan hiermee een zeer ruim assortiment dranken aanbieden.

De smaken en de keuzes van dat ruime assortiment willen Wim en Ingrid graag delen. De mensen kunnen tijdens proeverijen van diverse soorten lekkere wijn en mooie port. Een feest organiseren is leuk. Maar het gesleep met tafels, stoelen, servies en drank is voor velen een obstakel. Die zorg neemt Slijterij Brouwer uit handen. Wim: “bij ons is alles te verkrijgen voor een feest thuis.

Wij verhuren statafels, stoelen, servies, partytenten, heaters en biertapinstallaties. Wij zorgen er voor dat binnen de regio alle spullen thuis worden geleverd. En binnenkort is dat ook allemaal online te bewonderen. Vicus gaat voor slijterij Brouwer een modern e-commerce platform bouwen inclusief koppeling naar het winkelautomatiseringssysteem. Wim heeft gekozen voor het Magento e-commerce platform zodat hij helemaal klaar is voor de toekomst.


Lees meer over: Detailhandel  ▫  Magento


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 3 en 7 bij elkaar op.