Ogone wordt Ingenico Payment Services

Het Ingenico platform is één van de grootste en meest vooruitstrevende internetkassa’s en met meer dan 50.000 klanten, 250+ betaalmethoden, 8 kantoren in Europa en natuurlijk in India en USA, is Ingencio naast toonaangevend ook één van de marktleiders. Deze schaalgrootte maakt dat Ingenico technisch voorop loopt in stabiliteit en solvabele dienstverlening.

Met de overname van Ogone door Ingenico (wereldwijd aanbieder van betaaloplossingen) is  een ‘one-stop-shop’-aanbieder van multi-channel betaaloplossingen (waaronder point-of-sale, online en mobiel) ontstaan. Ingenico levert verschillende oplossingen voor het realiseren van elektronische betalingen op diverse gebieden, zoals e-commerce, ticketing, call centers of het hotelwezen (hospitality). Daarbij gaat het om zowel business-to-consumer oplossingen (B2C), als om business-to-business (B2B) oplossingen, maar ook purchasing cards met bijv. American Express.

De koppeling met Ingenico neemt bij een webwinkel de noodzaak weg om zelf meerdere betaalmethoden te integreren. Betaalmethoden als iDEAL, Visa, MasterCard, Maestro, American Express, PayPal, Afterpay, Klarna, pre-paid/gift-cards en vele buitenlandse betaalmethoden zoals BanContact/Mr.Cash, ING Homepay, KBC/CBC, Belfius (België), Sofort Uberweisung en GiroPay (Duitsland) zijn standaard beschikbaar. Het producten- en dienstenaanbod van Ingenico behoort tot de meest uitgebreide op de markt, met omvangrijke transactionele- en back-officesystemen.

Het nieuwe merk, Ingenico Payment Services, combineert alle historische expertise van de Ingenico Group: Ogone (online payment service provider); Tunz.com, (betaalinstelling); easycash en easycash Loyalty Solutions (het Duitse betaalinstituut en dienstverlener in loyaliteitsprogramma’s); en Axis (Ingenico's Franse in-store betaalsysteem). Ambitie is om complexe financiële transacties om te zetten in naadloze oplossingen die het voor u mogelijk maken uw business uit te breiden naar alle kanalen en geografische locaties.

Met Ingenico Payment Services als uw partner in betaaldiensten, profiteert u van een one stop shop voor al uw betaalbehoeften – van het accepteren van betalingen over de verschillende kanalen tot aan financiële en marketingoplossingen.


Lees meer over: Webshop(s)


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Bereken het volgende: 6 plus 5.