Nog een paar dagen tot de King Experience

Wij vertellen u graag meer over:

  • Alle Magento webshops die wij bouwde sinds 2007
  • De koppelingen die wij bouwde voor klanten met alle versies van King Software
  • De nieuwe koppelingen met Vtiger CRM. Ontsluit nu ook uw King Software naar uw iPad.

Lees ook een van onze recente projecten waarin we zowel Vtiger CRM als Magento koppelde aan King Logistiek. Meteen ook voor drie bedrijven en dus ook drie bedrijfsadministraties. Healthynez, Pullz en Supplementz.

Kom naar de King Experience in de Kuip

Tijdens de King Experience krijgt u niet alleen King Anywhere (de nieuwe online versie) te zien. Er zijn verschillende kennissessies waar u uit kunt kiezen, bijvoorbeeld:

  • Haal meer uit King: krijg tips of stel uw vraag aan een King-expert
  • Factuur2King: scan- en boek uw facturen met deze handige tool voor ondernemers
  • Ondernemer Rob van Berkel: oprichter en eigenaar van alternatieve modewebshop Attitude Holland

Naast de verschillende sessies is er ook een grote infomarkt, met stands van verschillende succesvolle ondernemers en partners. Komt u langs bij de stand van OneStopWebshop voor een webwinkel of neemt u een kijkje bij Vicus eBusiness Solutions voor hun uitgebreide CRM-mogelijkheden? Of knoopt u een gesprek aan met Vendrig Packaging, bekend van het laatste KingMagazine?

Expert in open source e-commerce en crm

Vicus is dé expert voor de implementatie en integratie van CRM- en e-commerce-oplossingen. Met open source software. Omdat Vicus ervan overtuigd is dat u met de vrijheid en flexibiliteit van open source technologie meetbaar het meeste rendement uit uw ICT-systemen haalt. Vicus adviseert bij het kiezen van de juiste software, integreert deze met uw bestaande ICT-systemen en zorgt ervoor dat al uw klantgerichte bedrijfsprocessen vlekkeloos verlopen. Als geen ander verbindt Vicus technologie, kennis en ervaring. Hiermee ondersteunen we het succes van uw organisatie.


Lees meer over: Magento  ▫  VOSBA middleware


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Wat is de som van 2 en 8?