Nieuwe Buckaroo mailtemplates

Mail consument betaalverzoek of herinnering

Om ervoor te zorgen dat deze e-mails nog betrouwbaarder en herkenbaarder overkomen op uw klanten heeft Buckaroo alle mailtemplates voorzien van een nieuwe moderne look & feel. Daarnaast zijn ze nu ook volledig responsive, waardoor de leeservaring op mobiel en tablet optimaal is. Deze nieuwe templates bieden u drie opties. In de meeste gevallen is er geen actie van uw kant nodig.

  • U maakt momenteel gebruik van de standaard templates van Buckaroo. Dan hebben wij goed nieuws voor u! Vanaf heden maakt u automatisch gebruik van het nieuwste template-design.
  • U maakt gebruik van eigen templates, maar vindt dit nieuwe design erg mooi en wil die gaan gebruiken. U kunt vanaf woensdag 16 maart de nieuwe templates downloaden (let op: pas op 16 maart zijn de nieuwe templates beschikbaar). Deze kunt u vervolgens in HTML aanpassen naar uw eigen wensen. Plaats bijvoorbeeld uw eigen logo, pas de kleuren van de blokken aan in uw huisstijl of pas de bestaande teksten aan naar uw tone of voice. Tot slot dient u uw huidige template(s) te vervangen voor het nieuwe bestand.
  • U maakt gebruik van uw eigen templates en wil deze blijven gebruiken. U hoeft hiervoor niets te doen. U blijft automatisch gebruik maken van uw eigen ontworpen templates.

Wij hopen dat u en uw klanten veel plezier gaan ondervinden van de nieuwe templates. Mocht u nog vragen hebben over het uploaden of aanpassen van de nieuwe template in uw eigen huisstijl (optie 2) neem dan gerust contact op met de supportafdeling van Buckaroo.Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 7 en 6 bij elkaar op.