MultiSafepay lanceert e-invoicing: maatwerk achterafbetalen

logo van Payment Service Provider MultiSafepay

Achteraf-betaalmethode die werkt zoals de merchant wil

Hiermee voldoet MultiSafepay aan de groeiende vraag naar maatwerk binnen online betaalmethoden. E-Invoicing is internationaal inzetbaar en biedt maximale flexibiliteit op het versturen van betaalverzoeken.

In tegenstelling tot achteraf-betaaldiensten zoals Betaal na Ontvangst en Klarna, wordt de vordering bij E-Invoicing niet overgenomen. Verder bepaalt de merchant geheel zelf hoe het proces verloopt. Wil je liever zelf bepalen wie je goed- of afkeurt? Of moet de rekening pas een week na besteldatum worden verzonden? Het kan. Je kiest zelf hoe en wanneer de betaalverzoeken en eventuele herinneringen worden gestuurd.

Zo kun je kiezen voor e-mail, maar ook per post en sms-herinneringen zijn mogelijk. De tijdslijn met betaalverzoeken kun je zelf per klantgroep uniek maken. Daarnaast kun je zelf kiezen welke betaalmethodes je biedt voor het moment dat de klant daadwerkelijk gaat betalen. E-Invoicing is uitermate geschikt is voor webwinkeliers die het achteraf-betaalproces in eigen beheer willen hebben en dat tegen lagere kosten.Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 6 en 6 bij elkaar op.