MultiSafepay internetkassa back-office is vernieuwd

logo van Payment Service Provider MultiSafepay
De vernieuwde back-office biedt nu nog meer gebruiksgemak. Zo kunt u binnen uw transacties op verschillende keywords snel en gemakkelijk zoeken. Zoeken kan bijvoorbeeld op een gedeelte van een klantnaam, een bedrag kleiner dan een bepaalde waarde of op gecombineerde zoekopdrachten. Maar u kunt ook flink wat uurtjes besparen met het aan elkaar koppelen van orders en betalingen. Met de export functie MT940 kunt u eenvoudig uw transacties in uw boekhoudsysteem inlezen. Maakt u geen gebruik van een boekhoudsysteem dan biedt de financiële rapportage tool uitkomst!
  • Realtime inzage in al uw transacties
  • Eenvoudig terugboekingen naar uw klanten doen
  • Transacties zoeken met behulp van keywords
  • In één oogopslag een overzicht van de resultaten van uw transacties
  • Financiële rapportage in Excel, .PDF of .CSV
  • MT940-bestand

Meer weten?

Log in op uw eigen systeem en bekijk de mogelijkheden. Vanaf donderdag 4 februari zal de back-office automatisch worden omgezet. U kunt op dezelfde locatie, met uw huidige gegevens, inloggen zoals u dat nu ook gewend bent.
Onder het kopje 'handleiding back-office' vindt u bij iedere functionaliteit extra informatie en uitleg. Vicus is partner van MutiSafepay. Mocht u ook gebruik willen maken van MultiSafepay neem dan contact met ons op.


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Bereken het volgende: 1 plus 4.