MultiCopy Lansingerland in top 10 snelstgroeiende bedrijven

Tijdens de 21ste Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen werd de Top 10 bekendgemaakt van de grootste en snelstgroeiende bedrijven binnen de Multicopy keten.

Ook Multicopy Lansingerland en Bodegraven van ondernemer Robert de Klijne (tevens vtiger CRM klant van Vicus) behoort tot deze top 10. Deze Multicopy vestigingen zijn voorbeelden van bedrijven die groeien doordat zij veel meer doen dan druk en print en met multimediale communicatieoplossingen voor hun klanten komen.

Groei ondanks dalende markt

In een nog steeds dalende markt biedt deze strategie juist kansen om te groeien in omzet, kwaliteit van dienstverlening, maar ook in werkplezier

Ook winnaar Communication Company Award

Robert de Klijne winnaar. Tevens heeft Robert de Klijne de Communication Company Award 2016 gewonnen."Van een bedrijf dat zich primair bezig hield met druk en print is het nu een allround communicatiecentrum voor het regionale mkb geworden. Waar (bijna) alles bedacht, gemaakt en geregeld kan worden om zo de beste communicatieoplossingen in te zetten.” Aldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe."

Van een bedrijf dat zich primair bezig hield met druk en print is het nu een allround communicatiecentrum voor het regionale mkb geworden.

Don Lowe, President en CEO MultiCopy Franchise Services

Lees meer over: Grafimedia en kantoorartikelen  ▫  Vtiger CRM


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 9 en 7 bij elkaar op.