Magento2 training druk bezocht

Op vrijdag 8 juli wist een grote groep front- end developers de weg naar Vicus eBusiness Solutions in Amersfoort te vinden. Na een geslaagde eerste training voor programmeurs, waarbij de focus lag op de kernconcepten waarmee Magento2 is opgebouwd was het nu de beurs aan de front-end developers. Deze Magento2 cursus, gegeven door Jisse Reitsma van Yireo, gaf volgens de frontenders en de full-stack developers een goed, gedetailleerd overzicht van Magento2 thema ontwikkeling.

Aanmelden Magento2 seminar

Op 21 oktober wordt er op initiatief van Yireo, Dutchento en Magento weer een Magento2 seminar gehouden. Het eerste Magento2 seminar dat werd gehouden op 22 januari 2016 was een groot succes. Daarom is besloten dit te herhalen met nog meer focus op webwinkeliers.

Over Vicus

Ook Vicus houdt de ontwikkelingen op Magento2 gebied nauwlettend in de gaten. Daarom werkt Vicus ook graag mee aan de trainingen van Yireo. Vicus is de eerste Magento webshopbouwer in Nederland (sinds 2007) met meer dan vijftig gebouwde Magento webshops. Vicus heeft daarnaast ruime ervaring met het koppelen van Magento aan diverse systemen zoals vtiger CRM en boekhoudkundige pakketten als King en Exact.


Lees meer over: Magento  ▫  Magento 2


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Wat is de som van 8 en 7?