Magento webshop N&N Partners live

De nieuwe webshop van N&N partners is sinds een maand live op nnpartners.nl. Via deze door Vicus gebouwde Magento webshop kunnen klanten snel en makkelijk kiezen uit een assortiment van 25.000 artikelen zoals kantoorartikelen, papier, toners, computers, printers en meubilair.

Automatische voeding webshop via VOSBA

De webshop wordt via de VOSBA VendorConnector artikelmodule automatisch gevoed met het assortiment van verschillende leveranciers. Dit assortiment wordt via de IceCat Open Catalogus via een slim importproces gefilterd, ontdubbeld en voorzien van een verkoopprijs, productafbeeldingen en uitgebreide productinformatie.

Veel functionaliteiten

Vicus heeft de webshop voorzien van een uitgebreide zoekfunctie, een standaard sjabloon, internetkassa via MultiSafepay en voorkeursbestellijst om het de klanten van N&N Partners makkelijk te maken hun favoriete producten snel en makkelijk te (her)bestellen.

Het VOSBA VendorConnector inkoopproces splitst verkooporders naar acht verschillende leveranciers, verstuurt inkooporders automatisch naar de leveranciers of de binnendienst en verwerkt terugmeldingen (shipping notifications) van een deel van de leveranciers.

VOSBA KingSync verwerkt de in Magento geplaatste verkooporders automatisch in King. Nieuwe webklanten maakt VOSBA automatisch als debiteur aan in King. Ook maakt VOSBA een inlogaccount aan in de Magento shop als in King een nieuwe debiteur of contactpersoon wordt aangemaakt. Artikelen die besteld worden maar eventueel nog niet in King staan worden door VOSBA automatisch aangemaakt als ze voor het eerst verkocht worden.


Lees meer over: Grafimedia en kantoorartikelen  ▫  Groothandel  ▫  Magento  ▫  Magento aan King  ▫  Webshop(s)


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Bereken het volgende: 3 plus 1.