Kerstplezier 2018 begon al op 12 december - we bezochten ruim 30 relaties

Volop in de groei

Ook dit jaar hebben we weer een leuke kerstronde gereden. Ruim 30 relaties bezocht in 1,5 week tijd. Bij elkaar ruim 1500 kilometer gereden, dat valt nog best mee. Door gebruik te maken van de GEOTools module in vtiger konden wij een optimale route plannen. Van Groningen tot Alkmaar via de grens van Limburg, Zeeland, Brabant en natuurlijk de randstad. Soms op het laatste moment toch nog last van files door regen en ongevallen. Maar dat mocht de pret niet drukken.

10 meter lekkers

Al met al hebben we zo'n 10 meter heerlijkheden van onze bankenbakker 'de Soester verleiding' rondgebracht; de naam zegt het al... dat begint inmiddels een begrip te worden bij onze klanten. Gelukkig worden al die kilo's meestal verdeeld over meerdere medewerkers. Vaak wordt het lekkers meteen aangesneden. De bezoekende Vicus medewerkers hebben derhalve de laatste week voor de kerst dus al aardig wat grammen bijgekregen.

Helaas kunnen wij niet elk jaar iedereen bezoeken. Alle relaties die wij dit jaar niet bezocht hebben wensen wij een fijne kerstdagen. Wellicht zien we jullie binnenkort weer bij een workshop of andere gelegenheid.

Groei van onze klanten is duidelijk zichtbaar

Heel gaaf om te zien is de groei van onze klanten. Er worden magazijnen uitgebouwd, stellingen aangesleept, inpaktafels bijgesleept en hardware en software ingekocht. Voorraden zijn duidelijk gestegen zodat een hoger servicelevel kan worden gerealiseerd. Wij zijn er buitengewoon trots op dat wij bij al deze mooie klanten een bijdrage hebben mogen leveren in hun succes.

Een enkeling zit nog krap in zijn pand en daar struikel je dan ook over de dozen als je binnenkomt. Ja, daar is dan de eerstvolgende actie om een groter pand te gaan zoeken. De e-commerce volop in bedrijf. Fantastisch om te zien. Afhankelijk van het tijdstip van de dag worden er goederen ingeslagen, orders gepikt en containers naar buiten gereden.

Procesverbeteringen werpen vruchten af

Alles gaat ook lekker gestroomlijnd. Veel Magento klanten hebben onze adviezen opgevolgd en verder geautomatiseerd. Geïnvesteerd in ruimte, tools en medewerkers. Alle bezochte webshopklanten zijn in hun eentje gestart en hebben nu een lopend e-commercebedrijf. Velen hebben enkele vaste medewerkers en vaak wat hulpkrachten voor hand en spandiensten. Steeds meer hebben een stevig team van 10 of meer medewerkers die allerhande taken verrichten in het inmiddels succesvolle e-commercebedrijf. Van beelden en teksten tot artikelbeheer, inkoop, magazijnbeheer en ordervoorbereiding.

Rendementsverbetering met crm

Ook aan de crm-kant gaat het goed. Alle bezochte crm-klanten gebruiken het vtiger crm eventueel aangevuld met WebVisitAnalyser steeds intensiever voor het verbeteren van marketing, sales en service; al dan niet in combinatie met e-commerce. Ook bij crm-gebruikers blijkt de business beter te gaan als de informatie maar beschikbaar is bij sales(management). Verbeteringen van 20% zijn hier vrij normaal.

Mooie inspirerende dagen

Het waren mooie dagen. We hebben weer met alle ondernemers en veel medewerkers van onze klanten kunnen inspireren en zelf ook weer de nodige inspiratie opgedaan uit de praktijk. Wat hebben we toch een mooi vak. Bij Vicus gaan we vol vertrouwen 2019 tegemoet om onze bestaande klanten nog meer te helpen om beter te presteren. En vast ook weer een aantal nieuwe klanten.

Laat iets van je horen

Ben je ook toe aan groei? en wil je profiteren van onze kennis en ons netwerk van succesvolle online ondernemers? We kunnen er in 2019 weer een beperkt aantal klanten bij hebben. Of zoek je nog een leuke baan, werken voor inspirerende klanten? Neem in elk geval snel contact met ons op! Vinden we leuk...


Lees meer over: Samenwerken  ▫  Servicebericht


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 8 en 8 bij elkaar op.