Kachelspecialist Dutry & Co kiest vtiger met Dynamics NAV

Het Belgische bedrijf Dutry & Co is vooral actief als exclusief importeur van topmerken kachels uit Scandinavië en Nederland. Daarnaast is zij zelf de producent van de Alpina gaskachels.

Vicus zal zowel de inrichting en implementatie van vtiger CRM verzorgen als de koppeling met het Dynamics Navision systeem. In eerste instantie zorgt Vicus dat de in Navision beschikbare informatie via vtiger CRM worden ontsloten naar de interne verkooporganisatie. Vervolgens zal het proces van informatie- en documentatieaanvragen en doorverwijzingen naar de 75 wederverkopers gestroomlijnd worden. Voor de integratie van vtiger CRM met Dynamics NAV wordt gebruik gemaakt van de door Vicus ontwikkelde VOSBA e-solutions middleware.

Efficiënte combinatie van vtiger CRM- en NAV ERP-systeem

Niet alleen marketing- en salesteams hebben klantcontact, maar ook debiteurenbeheer en servicedesk. Vicus zorgt voor een naadloze koppeling van het vtiger CRM-systeem met het Navison ERP-systeem. Zodat de klantgegevens betrouwbaar en up to date zijn, vanaf iedere applicatie. Dit voorkomt fouten en bespaart tijd. Vicus implementeerde al eerder de koppeling tussen vtiger CRM en Dynamics NAV. Het blijkt een zeer concurrerend alternatief te zijn voor Dynamics CRM zowel qua kosten als qua functionaliteit.


Lees meer over: Bouwmaterialen en ijzerwaren  ▫  VOSBA middleware  ▫  Vtiger aan Dynamics NAV/AX  ▫  Vtiger CRM  ▫  Woninginrichting


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 7 en 5 bij elkaar op.