Is uw site toe aan een opfrisbeurt voor Internet Explorer 8

De nieuwe browser zegt bescherming te bieden tegen online bedreigingen. Zo worden er volgens zeggen twee tot vier maal meer malware-aanvallen geblokkeerd dan bij andere browsers.

Sneller

Veel voorkomende taken, zoals zoeken en het delen van informatie op het web, kosten nu aanzienlijk minder tijd dankzij zogeheten accelerators die webgebaseerde diensten zoals Live.com direct toegankelijk maken vanaf de pagina die de gebruiker bekijkt.

Compatible met oudere webpagina's

Internet Explorer 8 beschikt verder over een 'compatibiliteitsknop' voor een juiste weergave in het geval dat (oudere) webpagina's in eerste instantie niet goed worden geladen.

Web Slices

Voeg een Web Slice toe en je hoeft niet steeds terug te keren naar dezelfde website voor het laatste nieuws, de aandelenkoersen, online veilingen, het weer of de sportuitslagen. Je ontvangt deze updates nu automatisch. Met de nieuwe Web Slices ziet u op de werkbalk Favorieten actuele informatie die wordt aangeboden door de websites die voor jou belangrijk zijn.

Slimmer zoeken

Zoek slimmer met behulp van handige zoeksuggesties van je favoriete zoekmachine en op basis van de browsergeschiedenis. Laat het vak Direct zoeken het werk doen door suggesties voor afbeeldingen en tekst weer te geven terwijl je typt.

Meer privacy

Surf op internet zonder dat je geschiedenis wordt opgeslagen. Nu kun je een gedeelde computer gebruiken zonder sporen achter te laten. Bescherm jouw privacy met de nieuwe functies InPrivate-navigatie en InPrivate-filtering.

Maar ziet uw webwinkel of website er nog wel goed uit?

Door het introduceren van nieuwe browsers worden oudere websites of webwinkels soms niet meer helemaal goed weergegeven. De consultants van Vicus helpen u graag bij het oplossen van dit soort verschillen. Na een analyse passen wij de stylesheet en eventueel ook de HTML code voor u aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer over: Magento  ▫  Open Source


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 2 en 3 bij elkaar op.