Ingenico Release Notes januari 2016

De betaalpagina’s zijn nu beschikbaar in het Catalaans, Roemeens, Sloveens en Litouws.

Beschikbaarheid producthandleidingen

Producthandleidingen die beschikbaar waren op de ondersteuningswebsite voor merchants zijn uit de Back Office verwijderd. Toekomstige handleidingen en ondersteunende documentatie zullen alleen op de ondersteuningswebsite worden gepubliceerd. Het deel Ondersteuning in de Back Office is herontworpen om het gebruiksvriendelijker te maken en om het opzoeken van product- en ondersteunende documentatie te vergemakkelijken. Wanneer een gebruiker op 'Ondersteuning' klikt, komt hij nu direct terecht op de documentatiepagina, waar hij links vindt die hem naar de ondersteuningswebsite van het Ingenico-platform leiden.

Weergave aliaslijst

De weergave van de aliaslijst is aangepast om de prestaties bij het openen van dit venster in de Back Office te optimaliseren: in het standaardvenster worden geen aliassen meer weergegeven. De zoekcriteria moeten worden ingevuld voordat een specifieke alias of aliaslijst wordt weergegeven.

Nieuw uitbetalingsrapport

Er is een nieuw uitbetalingsrapport beschikbaar dat de details van interchange kosten en schema-overheadkosten bevat. Deze details van afwikkelings- en programmavergoedingen zijn ook beschikbaar in de reconciliatiemodule.

Ondersteuning voor TLS 1.2

Veiligheid is onze eerste zorg bij Ingenico e-Commerce Solutions. Het Ingenico-platform ondersteunt nu TLS 1.2 (de hoogste SSL-normen zoals aanbevolen door de PCI Council) voor alle INKOMENDE en UITGAANDE communicatie. TLS 1.0 en TLS 1.1 worden tot nader order verder ondersteund. We verwachten nu dat al onze partners die met ons verbonden zijn hun verbindingen upgraden naar TLS 1.1 of hoger. Voor de complete release verwijzen wij u graag naar de backoffice van uw Ingenico account.Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Bereken het volgende: 7 plus 8.