De Zwerm Groep – alleen ga je sneller, samen kom je verder

De zwermgroep 5 jaar na dato

In bijna vijftien jaar heeft Vicus veel CRM, Magento e-commerce en integratieprojecten uitgevoerd. Anno 2017 beschikken wij dan ook over een breed en divers klantenbestand. Daarom vinden wij het tijd om enkele klanten eens uitgebreider aan je voor te stellen.

In de reeks '5 jaar later' belichten wij klanten die minimaal vijf jaar klant zijn van Vicus. De serie wordt afgetrapt door De Zwerm Groep: 'Coaches tot meesterlijke teams', en één van de eerste vtiger CRM klanten van Vicus.

De Zwerm Groep, is expert in organisatie, team, - en (individuele) persoonsontwikkeling. De vier 'coachingsprofessionals' treden gezamenlijk naar buiten als De Zwerm Groep om elkaar te versterken en effectiever en gestructureerder te werken. De Zwerm Groep helpt organisaties, teams en individuen te groeien door het geven van actieve en praktische workshops, coaching en trainingen over:

  • Gedragsstijlen en effectief communiceren en samenwerken;
  • Drijfveren om te ontdekken wat motiveert in het werk;
  • Denkstijlen om te ervaren wat balans brengt in een team en wat deze verstoort;
  • Action Learning om zelfsturend te worden.

Binnen de Zwerm Groep heeft elke coach zijn eigen specialisme. Don't panic, organize your talents is het credo van de Zwerm Groep.

Zwerm Groep kiest voor ervaring Vicus als vtiger partner

De Zwerm Groep was niet tevreden over de vtiger support. Daarom besloot zij contact te leggen met Vicus als nieuwe vtiger partner. Met de support van Vicus, door De Zwerm Groep uitgekozen vanwege de goede reputatie als nummer 1 vtiger specialist in Nederland, werd het CRM systeem verder ingericht.

Vtiger CRM voor relatiebeheer en verkoop

De Zwerm Groep gebruikt vtiger met name voor relatiebeheer:

  • Vastleggen van bezoekverslagen en contacten
  • Opvoeren van verkoopkansen
  • Aanmaken van verkooporders
  • Sturen van uniforme facturen vanuit vtiger CRM. Deze facturen zijn opgemaakt met de PDF Maker.
  • Vtiger MailChimp koppeling: versturen nieuwsbrieven/e-mailingen naar de doelgroep(en)

Het gebruik van vtiger CRM zorgt voor tijdbesparing, meer focus, verbetert de communicatie tussen de coaches en voorkomt dubbel werk. Het samenvoegen van de vier klantenbestanden in één CRM systeem zorgt er bijvoorbeeld voor dat elke coach inzicht heeft met welke klant/prospect er contact is geweest. De Zwerm Groep maakt voor het vergroten van de verkoopkansen naast CRM gebruik van de WebVisitAnalyser.

Gericht met marketing en sales aan de slag

De Zwerm Groep wil doelgerichter marketing en sales bedrijven. De organisatie gaat de meest kansrijke prospects onderzoeken. De WebVisitAnalyser is hier de perfecte tool voor. Met de WebVisitAnalyser kan De Zwerm Groep B2B website leads op organisatieniveau identificeren, kwalificeren en prioriteren. Door de koppeling van de WebVisitAnalyser met Vtiger CRM kunnen de coaches zich direct focussen op de meest kansrijke prospects.

De Zwerm Groep vooruit met Vicus

De Zwerm Groep is tevreden over Vicus zegt Peter Roemeling. "Wat wij knap vinden is dat Vicus meedenkt met het verbeteren/optimaliseren van ons salesproces en daarbij tegelijkertijd de vertaling naar de technische oplossingen weet te maken. Bovendien is Vicus goed bereikbaar. Alles is bespreekbaar, er wordt snel gehandeld, vragen worden snel beantwoord en onze wensen worden snel uitgevoerd. Wij zijn gedreven om ons continu te verbeteren qua professionaliteit, deskundigheid, resultaatgerichtheid, continuïteit en creativiteit. De samenwerking met Vicus past precies in deze lijn. Alleen ga je namelijk sneller, samen kom je verder”.


Lees meer over: Dienstverlener  ▫  JourneyFunnel Model  ▫  Marketing automation  ▫  Vtiger CRM  ▫  WebVisitAnalyser  ▫  Zakelijke dienstverlening


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Bereken het volgende: 7 plus 3.