2020 Gartner Magic Quadrant voor Digital Commerce

Creëer gedenkwaardige ervaringen en verkrijg zinvolle resultaten.

in het analistenrapport benadrukt Gartner leiders in digitale handelsmarkt

Als je als doel hebt om ervaringen van wereldklasse voor jouw klanten te maken (en dat zou moeten zijn), hoef je niet verder te zoeken dan Magento. We hebben bedrijven als het jouwe geholpen met het creëren van succesvolle, schaalbare oplossingen die ervoor zorgen dat klanten blijven terugkomen voor meer.

Gartner heeft onlangs zijn 2020 Magic Quadrant for Digital Commerce aangekondigd. Leiders zijn Adobe (Magento) en Salesforce, gevolgd door SAP, Oracle en commercetools.

  • VTEX en Elastic Path zijn goede spelers binnen het Visionaries-kwadrant.
  • Uitdagers zijn Shopify, Episerver en BigCommerce.
  • Nichespelers zijn Unilog, Kibo, Shopware, Oro en Spryker.


Adobe (Magento) is gekwalificeerd als leider binnen dit Magic Quadrant; binnen de laatste iteratie van dit onderzoek was het ook een gangmaker geweest. Het commerceproduct, Magento Commerce, biedt een single-tenant commerceplatform, ook als gedistribueerd orderbeheer voor meerdere tenants en commerce-analyses. De activiteiten zijn wereldwijd gediversifieerd, waarbij het merendeel van de klanten van Magento middelgrote bedrijven zijn in een reeks industriële sectoren en geografische gebieden. Leiders op het gebied van digitale handel in middelgrote B2C- en B2B-organisaties die op zoek zijn naar een sterke commerce-oplossing die grondig zal worden aangepast, zouden Magento moeten overwegen. Leiders op het gebied van digitale handel in grote ondernemingen zouden Adobe Commerce Cloud moeten monitoren, een gebundeld aanbod dat Adobe Experience Manager combineert met Magento, Vicus biedt je de goedkopere Open Source versie aan.

Adobe (de eigenaar van Magento) werd onlangs erkend als marktleider in het nieuwste 2020 Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce-rapport - een must-read voor elke leider op het gebied van digitale handel.


Lees meer over: Magento  ▫  Webshop(s)


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 1 en 7 bij elkaar op.