Magento en CRM E-Commerce Specialist

Bedrijfskledingshop opent derde zakelijk webshop

  • 27 september 2018
  • vicus

Derde Magento webshop voor Bedrijfskledingshop. Na de eerste twee webshops binnen één Magento installatie bestellen klanten nu kleding met speciaal full-color drukwerk op de kleding.

Met www.werkkledingbedrukkenmetlogo.nl lanceren we de derde webshop voor de Bedrijfskledingshop. Na eerst binnen één Magento installatie twee andere shops te hebben gepubliceerd kunnen klanten nu hun met speciaal drukwerk op de kleding bestellen.

De nieuwe site borduurt voort op de bestaande webshop en maakt het mogelijk om op verschillende plaatsen op de kleding bedrijfs- of merklogo’s van hoge kwaliteit in full-color te laten drukken. Het bestelproces is volledig webondersteund geeft daarmee zowel de klanten als de webwinkelier veel gemak.

Net als de andere webshops is ook voor werkkledingbedrukkenmetlogo.nl het bestelproces geïntegreerd met het boekhoudsysteem van King Software. Geplaatste orders staan direct nadat de bestelling in de webwinkel is afgerond met alle relevante gegevens klaar in King voor productie en uitlevering.

Over de Bedrijfskledingshop

De Bedrijfskledingshop.nl al 30 jaar specialist in het leveren van werkkleding, bedrijfskleding en veiligheidsschoenen! Daarnaast zijn wij al vele jaren expert in het borduren -en bedrukken van bedrijfskleding en werkkleding. Aan de hand van uw gekozen producten kunnen wij u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden die er zijn omtrent het borduren of bedrukken van uw bedrijfslogo. Naast het borduren van logo’s en teksten kunt u bij ons ook terecht voor zeefdruk, transferdruk en flexfolie. Vraag via de webshop eenvoudig een prijsopgave aan door uw artikelen en logo te uploaden in uw account. U ontvangt altijd dezelfde dag nog een reactie.

Het familiebedrijf is actief op de markt van werkkleding en veiligheidsschoenen. Wij ontzorgen u als klant graag. Service, kwaliteit en productkennis staan bij ons hoog in het vaandel.