3CX Telefoonintegratie voor Vtiger Cloud

Koppel je 3CX telefooncentrale aan Vtiger CRM voor optimale samenwerking tussen crm en telefoon.

Dankzij het 3CX-team is er nu ook een connector van 3CX naar Vtiger Cloud. Als je een 3CX-telefoonsysteem gebruikt, kun je dit aansluiten op Vtiger Cloud om de volgende functies te krijgen.

  • Oproeppop-ups – Bij gebruik van de 3CX-webclient wordt het klantrecord automatisch geopend wanneer je een inkomende oproep ontvangt.
  • Aanmaken van contactrecords – Maak automatisch een nieuw contact aan wanneer een oproep wordt ontvangen van een onbekend nummer.
  • Synchronisatie van contactrecords – Inkomende oproepen van externe nummers activeren het opzoeken van contactpersonen in jouw CRM en contactgegevens worden toegevoegd aan 3CX Contacts. Op deze manier wordt de naam van de beller automatisch weergegeven in jouw telefoondisplay wanneer je de oproep ontvangt.
  • Click to Call – Start oproepen rechtstreeks vanuit Vtiger Cloud via 3CX, met behulp van de 3CX Click2Call-browserextensies.
  • Oproepjournalen – Oproepen worden vastgelegd als oproeprecords in de CRM.

Ook voor Vtiger Open Source is er een oplossing.

Samen met onze partner Green XS (zelf gebruiker van Vtiger Open Source en 3CX) kunnen wij ook voor jouw Vtiger Open Source een passende oplossing bieden met 3CX.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laat een reactie achter