Magento en CRM E-Commerce Specialist

31 mei open dag bij Vicus groot succes

Op dinsdag 31 mei hield Vicus een open dag om kennis te maken met het nieuwe pand, de producten en diensten en vooral ook de medewerkers van Vicus.

We hadden visite van vertegenwoordigers van Stork, Albert Heijn, Berenschot, gemeente Amersfoort maar ook diverse webwinkeleigenaren, toeleveranciers en partners van Vicus en partners, vrienden, bekenden en familie van medewerkers. Na de ontvangst met koffie en thee hield directeur Luuk Roovers een uitgebreide presentatie over de producten en diensten van Vicus en de ondersteuning die Vicus kan verlenen aan e-commerce organsaties.

Met name ook aandacht voor het succesmodel voor e-commerce en waarom het ROI van een CRM systeem hoger ligt als het met de oplossingen van Vicus wordt geïmplementeerd. Ook de belangrijkste door Vicus ondersteunde open source producten vtiger CRM, Magento, Zen Cart en phpList werden onder de aandacht gebracht. Luuk Roovers vertelde “eigenlijk zijn we gewoon een system-integrator, met verstand van bedrijfsprocessen en een sterke focus op open source software als belangrijk onderdeel binnen bedrijfsprocessen“.

Er kwamen vragen uit de zaal over de toekomst van Vicus, over hoe Vicus omgaat met cloud computing en waar de dienstverlening van Vicus ophoudt. Luuk Roovers wist met zijn antwoorden blijkbaar de zaal tevreden te stellen want het geheel werd afgesloten met een luid applaus (of was dat vanwege de aangekondigde borrel). Enfin tijd voor een zeer geanimeerde borrel waarbij de bezoekers vooral ook veel tijd hadden om kennis te maken met elkaar en de medewerkers van Vicus. Bijkomstigheid is dat ons pand nu extra prettig is om te werken door de vele bossen bloemen en planten die wij van onze relaties mochten ontvangen. De flessen wijn bewaren we toch maar tot na werktijd.