Magento en CRM E-Commerce Specialist

12 juni: Gratis workshop Relatiebeheer en ERP

Degelijk customer relation management (CRM) is een must voor elke zich zelf respecterende onderneming.

U kunt met een Customer Relationship Management (CRM) systeem alle communicatie van en naar uw relaties (gespreksnotities, e-mails, vergaderingen, afspraken, acties en documenten) op eenvoudige wijze vastleggen. Allemaal gelinkt aan de klant! Zo is alle relevante informatie snel terug te vinden. Ook uw collega’s kunnen die informatie inzien en ervan gebruik maken.

Het DMS (Document Management Systeem) beheert documentstromen en documentversies. Het is dé oplossing voor die organisatie voor wie het delen en ontsluiten van informatie van essentieel belang is. Krachtige zoekfuncties, document routing en versiebeheer zijn breed toepasbaar. U kunt zo op een efficiënte manier over de informatie beschikken die u eigenlijk al had!

SQL-Ledger ERP is een uitgebreid online boekhoudsysteem dat zeer concurrerend is. U heeft alleen een computer met internetverbinding nodig om ermee te kunnen werken. Vicus installeert het branchespecifiek en met Nederlandse rekeningschema’s. U kunt deze naar eigen inzicht aanpassen. SQL-Ledger ERP is een lichter alternatief voor relatief zware en dure systemen zoals Microsoft Dynamics/AX (Axapta) en Dynamics/NA (Navision) en is een gedegen concurrent voor boekhoudpakketten als AccountView en CASH.

Voor wie?

Bedrijven of non-profit organisaties die zich oriënteren op webbased relatiebeheer, documentbeheer en/of online boekhouding.