X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Magento webshop aan King Enterprise, vtiger CRM verbetert binnendienst

Klantcase The Solution Shop

Schermvoorbeeld 1 The Solution Shop Magento webshop aan King Enterprise, vtiger CRM verbetert binnendienst


"“De door Vicus gerealiseerde webshop, het crm-systeem én de koppeling tussen alle systemen bieden ons een gebruiksvriendelijk platform dat steeds verder uitgebreid en geautomatiseerd kan worden. Zo kunnen we als organisatie blijven groeien, maken we het voor onze klanten makkelijker en houden we meer tijd over voor persoonlijk contact met de klanten.”" Linda Damen, E-Commerce Coordinator at The Solution Shop

Schermvoorbeeld 2 The Solution Shop Magento webshop aan King Enterprise, vtiger CRM verbetert binnendienst Schermvoorbeeld 4 The Solution Shop Magento webshop aan King Enterprise, vtiger CRM verbetert binnendienst

Samenvatting

The Solution Shop is een ambitieuze organisatie die actief is als toeleverancier voor de grafische industrie. De organisatie wil doorgroeien en besefte zich dat dit mede gerealiseerd kon worden door efficiënter en klantgerichter te gaan werken. Vicus bouwde de Magento webshop en integreerde deze via het VOSBA integratieframework met het vtiger CRM en het King backoffice systeem en realiseerde zo voor de organisatie een enorm tijdbesparende oplossing. The Solution Shop verbetert met deze oplossing de kwaliteit en effectiviteit van met name de binnen- en buitendienst. 

Probleem van The Solution Shop

The Solution Shop werkte met meerdere systemen. Als gevolg hiervan moesten gegevens vaak dubbel ingevoerd worden.

De ambitieuze organisatie besefte dat de gewenste groei de komende jaren voor een belangrijk deel gerealiseerd kon worden door efficiënter te gaan werken.

Door efficiënter te gaan werken zo had de organisatie voor ogen kan immers met hetzelfde aantal medewerkers de focus meer gelegd worden op de klantenservice en de verkoop. De wens voor een tijdbesparende oplossing door het integreren van diverse systemen werd dan ook uitgesproken.

Oplossing voor The Solution Shop

  • Magento webshop
  • Vtiger CRM
  • King Enterprise
  • VOSBA Middleware

Vicus heeft niet alleen de Magento webshop voor The Solution Shop gebouwd, maar integreerde deze ook met het vtiger CRM systeem en King Enterprise via het VOSBA integratienetwerk.

VOSBA integratieframework van Vicus - automatische synchronisatie van gegevens

Door de keuze voor de integratie van Webshop, CRM aan King via het door Vicus ontwikkelde VOSBA Middleware kiest The Solution Shop voor een enorm tijdbesparende oplossing.

Voortaan hoeven medewerkers informatie slechts een keer in te voeren; klanten (informatie), artikelen en bestellingen worden automatisch tussen de systemen uitgewisseld.

De automatische synchronisatie tussen de diverse systemen zorgt ervoor dat de foutenkans bij invoer verminderd wordt en er meer tijd overblijft voor relatiebeheer en verkoop.

Winkelverlaters direct als lead opvolgen door webshop aan CRM koppeling

The Solution Shop kan door de dienstverlening van Vicus nu meer rendement halen uit zijn Magento webshop.

Vicus bouwde namelijk een functionaliteit die een extra relatie tussen de Magento webshop en het vtiger CRM systeem legt ten aanzien van het in kaart brengen van winkelverlaters.

Deze groep prospects zijn die webshopbezoekers die wel inloggen, maar de webwinkel verlaten zonder een bestelling te plaatsen.

De door Vicus gebouwde functionaliteit zorgt ervoor dat winkelverlaters als lead worden opgenomen in het vtiger CRM systeem. The Solution Shop is deze groep webshop bezoekers dus niet zoals in het verleden 'kwijt', maar kan deze direct opvolgen als 'kansrijke' leads.

Over The Solution Shop

The Solution Shop heeft een grote verscheidenheid aan artikelen in haar assortiment en is gespecialiseerd in het leveren van producten die uw grafische uiting/drukwerk een perfecte afwerking garanderen. Of u nu op zoek bent naar ringbandmechanieken, busschroeven of neodymium magneten: ze hebben het allemaal in het assortiment. Ze doen er alles aan om u van dienst te zijn.Jay Dee International biedt u een uitgebreid assortiment producten voor de staalboeken-, grafische- en kunststofverwerkende industrie. Naast de standaard producten leveren ze ook producten op maat., zo vinden ze altijd een passende oplossing voor u.

Website: www.thesolutionshop.com