X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Professionalisering Bedrijfskledingshop.nl door Vicus zorgt voor verbeterde klantenervaring en service

Klantcase Bedrijfskledingshop

Schermvoorbeeld 1 Bedrijfskledingshop Professionalisering Bedrijfskledingshop.nl door Vicus zorgt voor verbe


"Met Vicus beschikken we over een Magento dienstverlener die past bij onze kernwaarden. Afspraken nakomen, kwaliteit en zekerheid bieden met een persoonlijke benadering.”" Lisanne Huizingh, directeur/eigenaar

Schermvoorbeeld 2 Bedrijfskledingshop Professionalisering Bedrijfskledingshop.nl door Vicus zorgt voor verbe Schermvoorbeeld 3 Bedrijfskledingshop Professionalisering Bedrijfskledingshop.nl door Vicus zorgt voor verbe Schermvoorbeeld 4 Bedrijfskledingshop Professionalisering Bedrijfskledingshop.nl door Vicus zorgt voor verbe

Samenvatting

De Bedrijfskledingshop ondervond veel technische problemen met haar Magento webshop. Het aantal online verkopen liep hierdoor terug. Dit bracht de continuïteit van de organisatie in gevaar.

Vicus professionaliseerde de Magento webshop www.bedrijfskledingshop.nl en zorgde voor een stabielere webshop aan King koppeling met de VOSBA middleware. Met de moderne Magento webshop ziet de Bedrijfskledingshop het klantvertrouwen, de klanttevredenheid en het aantal klanten (weer) toenemen.

Probleem van Bedrijfskledingshop

Een niet werkende Magento – King koppeling, een webshop met veel technische problemen en een Magento leverancier die deze problemen niet kon oplossen.

De Bedrijfskledingshop wilde juist vooruit door het online verkoopproces te verbeteren en zo haar reeds opgebouwde marktpositie te waarborgen. De organisatie wilde de Magento webshop doorontwikkelen / professionaliseren en een werkende Magento King koppeling.

Oplossing voor Bedrijfskledingshop

  • Professionele Magento webshop Magento aan King koppeling met VOSBA Middleware (samen met Quadrant).
  • De Magento aan King koppeling zorgt voor verbeterde artikelsynchronisatie. Magento is leidend waardoor alle functionaliteiten van het platform goed benut kunnen worden in combinatie met King.
  • Bedrukkingsvlak uitdiepen - klanten van de Bedrijfskledingshop krijgen in de toekomst meer keuzemogelijkheden op welke plek (borst, rug) van de kleding zij willen laten bedrukken.

Door professionele Magento oplossing tijd voor innovatie

De tijd die de Bedrijfskledingshop nu bespaart met de professionelere Magento webshop en stabielere Magento King koppeling steekt de organisatie onder meer in innovatie.

Ondanks dat de bedrijfskledingmarkt een traditionele markt is, wil de Bedrijfskledingshop voorop lopen met nieuwe ontwikkelingen.

Door hard te werken en door innovatief te zijn in een traditionele markt wil de Bedrijfskledingshop haar marktpositie als dé specialist voor de online verkoop van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en het bedrukken/borduren van artikelen behouden en uitbouwen door de klant online meer service tools te bieden tijdens het winkelen.

Waarom Bedrijfskledingshop voor Vicus koos

Lisanne Huizingh, directeur/eigenaar van de Bedrijfskledingshop besloot contact op te nemen met Vicus om de problemen op te lossen en de Magento webshop te professionaliseren.

“Ik kende Luuk Roovers, directeur van Vicus al van diverse beurzen en evenementen. Vicus heeft als Magento dienstverlener bewezen diverse Magento projecten te kunnen klaren, waar andere Magento dienstverleners tekortschieten. Bovendien heeft Vicus al sinds 2009 ervaring met het koppelen van webshop aan King. Ik twijfelde dan ook geen moment en besloot Luuk te bellen om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen".

“Omdat wij tevreden waren over het King pakket voor de boekhouding hebben we met de Magento diensverlening van Vicus twee vliegen in een klap geslagen: een professionalisering van onze webshop door Vicus en een stabielere webshop aan King koppeling dankzij de VOSBA middleware”.

Over Bedrijfskledingshop

De Bedrijfskledingshop bestaat dertig jaar en is een echt familiebedrijf. Sinds 2005 richt de organisatie zich enkel en alleen op de verkoop van kleding. Met de livegang van Bedrijfskledingshop.nl was de organisatie de eerste organisatie die met een webshop kwam voor de online verkoop van bedrijfskleding.Hoewel het concept vervolgens door andere aanbieders is gekopieerd, heeft de Bedrijfskledingshop haar klantenbestand alleen maar zien groeien. Klanten uit het hele land, maar ook uit België, Aruba, Bonaire en Curaçao weten het Groningse bedrijf te vinden.Specialist in bedrukken/borduren en zeefdrukken van kleding.De Bedrijfskledingshop richt zich op de online verkoop van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en het bedrukken/borduren van artikelen. De Bedrijfskledingshop mag zich met recht specialist noemen In het bedrukken, borduren en zeefdrukken van kleding. Met de jarenlange ervaring en kennis van de diverse technieken, mogelijkheden en onmogelijkheden, en diverse innovaties door de jaren heen onderscheidt de Bedrijfskledingshop zich van haar concurrenten. Bedrijfskleding voor elke branche en type organisatie.Alle organisaties kunnen in principe bij De Bedrijfskledingshop terecht voor de aankoop van kleding. De Bedrijfskledingshop levert haar producten en diensten met name aan grotere organisaties en het MKB. Zo maken diverse bedrijven die actief zijn in de logistiek, bouw -en installatiebranche gebruik van de producten en diensten van de organisatie.

Website: www.bedrijfskledingshop.nl