X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Magento aan King Enterprise voor Multifast

Klantcase Multifast Holland

Schermvoorbeeld 1 Multifast Holland Magento aan King Enterprise voor Multifast


 

Schermvoorbeeld 2 Multifast Holland Magento aan King Enterprise voor Multifast Schermvoorbeeld 3 Multifast Holland Magento aan King Enterprise voor Multifast

Samenvatting

Multifast wilde een nieuwe webshop, onder andere om dynamische op de markt te kunnen reageren en optimaal gebruik te kunnen maken van moderne mogelijkheden zoals de Magento webshopsoftware deze biedt. Vicus installeerde de Magento Community Editie, verzorgde de vormgeving en koppelde de Magento webshop aan de King bedrijfsadmistratie van Multifast.

Oplossing voor Multifast Holland

  • Magento Community Editie gekoppeld aan King Business Sofware met synchronisatie van Debiteuren, Artikelen, Voorraad, Prijsafspraken.
  • Een nieuwe klant mag geen prijzen zien en mag dus ook niet bestellen.
  • Een nieuwe klant moet vooruit betalen (via internetkassa of op pro-forma factuur).
  • Pas na handmatig accorderen mag een klant op rekening kopen.

Over Multifast Holland

Al 25 jaar leiders op de markt van bevestigings materialen en elektrisch handgereedschap. Een groot deel van het assortiment is online te bekijken. Een persoonlijke relatie tussen klant en bedrijf staat bij Multifast hoog in het vaandel. Zij willen u dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Op verzoek komen ze bij u langs met de showtruck waarin alle producten aanwezig zijn.

Website: www.multifast.nl