X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Internationale webshop voor 2CV auto onderdelen

Klantcase Burton Car Company

Schermvoorbeeld 1 Burton Car Company Internationale webshop voor 2CV auto onderdelen


"Dankzij het multishop e-commerce platform van Vicus hebben wij meer omzet en tijdwinst, dus meer ruimte voor onze ambities!" Iwan Göbel, directeur Burton Car Company

Schermvoorbeeld 2 Burton Car Company Internationale webshop voor 2CV auto onderdelen Schermvoorbeeld 3 Burton Car Company Internationale webshop voor 2CV auto onderdelen

Samenvatting

Vicus bouwde een webshop met Navision koppeling op basis voor Burton Car Company. Burton bouwt oude auto's om tot hele leuke sportwagens. Tijd om de webshop ook in een nieuw jasje te gieten en gelijk de webshop te koppelen aan Navision.

Probleem van Burton Car Company

De webshop van Burton Car Company was toe aan een aantal efficiency slagen en moest de mogelijkheid bieden om in de toekomst het geheel uit te breiden tot een multishop. Burton had al Navision draaien maar werd geconfronteerd met hoge offertes om daar een webshop aan te koppelen.

Oplossing voor Burton Car Company

Vicus bouwde de webshop aan Navision op waarin de look en feel van Burton Car Company behouden bleven. De integratie van de webshop met Navision is tot stand gekomen via het VOSBA integratie framework waarmee de basis is gelegd voor een integraal e-commerce platform. Dit platform biedt de mogelijkheid om in de toekomst het geheel tot een multi-shop om te zetten en de gewenste koppelingen aan Navision. Door de samenwerking met Vicus weet Burton Car Company zich met haar webshop aan Navision verzekerd van deskundig advies wanneer nodig.

Waarom Burton Car Company voor Vicus koos

Na het bezoek van het unieke seminar “de krachten gebundeld voor uw webshop” was het duidelijk dat Vicus de kennis in huis had die gezocht werd om haar webshop aan Navision te realsieren.

Vicus nam haar verantwoordelijkheid toen onze Navision partner met een hoge offerte kwam. Vicus regelde een pragmatischer Navision implementatiepartner.

Over Burton Car Company

Burton Car Company, de leukste en grootste sportwagenfabrikant van Nederland. Met ruim 2000m2 ook één van de grootste Citroën 2CV shops van de wereld! Originele onderdelen voor uw 2CV, Dyane, Acadiane, Ami en Mehari.

Website: www.burton2cvparts.com