X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Compleet bestelproces met Magento webshopkoppeling, King Software en Buckaroo internetkassa

Klantcase Horecaworld

Schermvoorbeeld 1 Horecaworld Compleet bestelproces met Magento webshopkoppeling, King Software en B


 

Samenvatting

Samen met Buckaroo, King Software en King dealer Van Zutphen Automatisering realiseerde Vicus een uniek en tijdbesparend project voor Horecaworld, een groothandel die met meer dan 20.000 artikelen beschikt over het grootste assortiment op het gebied van professionele horeca apparatuur. Met de gerealiseerde Magento webshop aan King aan Buckaroo oplossing beschikt Horecaworld over een veilig, snel en compleet bestel en betalingsproces en een complete, kloppende boekhouding.

Oplossing voor Horecaworld

Slimmer werken en tijd besparen

Horecaworld werkt slimmer en bespaart tijd door de Magento aan King koppeling van Vicus en de King koppeling met Buckaroo.

Werking automatisch en veilig bestel- en betaalproces

De betrouwbare en stabiele VOSBA e-solutions middleware van Vicus werd toegepast voor het koppelen van Magento aan King backoffice.

Deze webshop aan King koppeling gerealiseerd in samenwerking met King dealer Van Zutphen zorgt ervoor dat artikelen op de shop synchroon lopen met de artikeldatabase in King, de order van de webshop doorgeschoten wordt naar King en Debiteuren worden gesynchroniseerd.

Vervolgens vindt de betaling plaats via internetkassa Buckaroo. Elke klant van Horecaworld is verzekerd van een veilig en snel online betaalproces. Vicus koppelt sinds 2009 webshops aan King in samenwerking met diverse King dealers en King Software.

Boekhouding actueel en op orde

Buckaroo registreert ook de betaling 'via de achterdeur' in King en werkt zo automatisch de King-administratie van Horecaworld bij.

Horecaworld heeft zo altijd inzicht in niet alleen inzicht in haar actuele saldo, maar ook in openstaande resterende Debiteuren die niet online betaald hebben.

Vicus is Buckaroo partner sinds 2005

Al sinds 2005 is Vicus partner van internetkassa Buckaroo. Op meerdere fronten werken Vicus en Buckaroo samen om successen te creëren in de online markt.

www.buckaroo.nl
www.v-zutphen.nl
www.king.eu

Over Horecaworld

Grootste assortiment van professionele horeca apparatuur. Ruim 20.000 artikelen.

Website: www.horecaworld.biz