X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Magento 2 webwinkel, catalogus en e-commerce

Van online catalogus tot complete webwinkel met Magento webshopsoftware

  • Succesvolle webshops gebruiken Magento
  • Vicus bouwt webshops sinds 2004
  • 28% van de webshops gebruikt Magento
  • Wij leveren Magento 2 webshops
  • Migreren van van Magento 1 naar Magento 2

De Magento webshop software is een functierijke, professionele e-commerce oplossing die volledige flexibiliteit en controle over de uitstraling en functionaliteit biedt. Vicus ondersteunt Magento sinds 2007.

28% van de webshops gebruikt Magento

Magento's intuïtieve beheer interface bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogus-management tools om winkeliers sites te laten bouwen die zijn afgestemd op hun unieke zakelijke behoeften. Inmiddels zijn ruim 28% van de webshops gebouwd met Magento.

logo van referentie Keukenstudio Kruize
logo van referentie Onkenhout
logo van referentie IMS Nederland
logo van referentie Amsterdam Selection

Met Vicus meer rendement uit jouw Magento webshop

Vicus biedt ondersteuning die de kwaliteit, consistentie en efficiëntie van de inzet van het Magento e-commerce pakket en daarmee de ROI van jouw bedrijfsproces verbetert. Vicus helpt bij het maken van de juiste keuzes. Hierbij volgen wij het unieke e-commerce succesmodel.

Succesvol online verkopen gaat niet vanzelf. Voor een webshop die werkt heb je meer nodig dan de juiste software. Wat zijn jouw doelstellingen? Wie zijn jouw klanten? Hoe is jouw bedrijf georganiseerd? Meerdere webshops runnen vanuit één database?

Vicus verzorgt ook speciale Magento hosting. Daarnaast zorgt Vicus ervoor dat jouw Magento webshop past bij jouw bedrijf en alle processen optimaliseert.

Vicus bouwt Magento 2 webshops en helpt bij migratie naar Magento 2

Vicus helpt bedrijven bij de migratie naar Magento 2. Samen met de klant stellen wij een roadmap op voor een succesvolle en tijdige migratie naar Magento 2.

Bedrijven die starten met e-commerce webshop software adviseren wij direct met Magento 2 te starten. Wij bouwen voor deze organisaties dan ook een Magento 2 webshop.

 
Healthynez_logo_1200x628_comp.jpg
"Binnen twee weken was het eerste deel van ons platform operationeel"

Izak Riedijk, eigenaar Healthynez Holding B.V.

 

Magento webshops voor zakelijke klanten en particulieren

Vicus bouwt Magento webshops voor de zakelijke (B2B) en particuliere (B2C) markt, of een combinatie hiervan. Omdat we bedrijfsprocessen begrijpen, kunnen we het e-commerce platform realiseren waar je op kunt bouwen en waarmee jouw organisatie kan groeien.

Uitgebreide Magento webshop

De Magento webwinkelsoftware is voorzien van uitgebreide functionaliteit en is ontworpen voor flexibiliteit, schaalbaarheid en makkelijke integreerbaarheid. Naast de standaardinstallatie krijg je bij Vicus:

  • Nederlandse vertaling
  • Responsive en adaptive template (geschikt voor vele apparaten en browsers)
  • Transactionele e-mails, tekst zelf verder op maat aan te passen
  • Betaal- en verzendmethoden
  • Prima prijs i.c.m. Magento hosting en serviceabonnement bij Vicus

Magento webwinkel past binnen jouw organisatie

Vicus is in staat uitstekende webshops te bouwen en te koppelen aan jouw backoffice (bedrijfsadministratie). Bovendien kunnen wij jouw e-commerce activiteiten integreren binnen jouw bedrijfsprocessen. Voordat wij jouw webshop ontwikkelen maken we eerst een inventarisatie van jouw organisatie en bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan klantcontact, orderadministratie, voorraadbeheer, logistiek en facturatie. Inclusief webwinkel, jouw organisatie en jouw medewerkers. Vicus biedt kennis, ervaring en antwoorden.

Gericht advies, professioneel en doeltreffend

We adviseren bovendien over de stabiliteit, de beveiliging en de beschikbaarheid. Hoeveel orders tegelijk kun je verwerken? En hoe zorg je ervoor dat jouw webshop zo goed mogelijk zichtbaar en bereikbaar is? Vicus geeft je concreet advies. Een doeltreffende, professionele en plezierige aanpak staat hierbij centraal.

Magento koppelen met administratie en logistiek

Vanzelfsprekend integreren we jouw Magento webshop met jouw ERP-platform, orderadministratie, boekhouding, CRM systeem en voorraadbeheer.

Echte tijdsbesparing realiseer je namelijk pas als jouw webshop optimaal gekoppeld is. Helemaal als daarbij rekening wordt gehouden met jouw bedrijfsprocessen. Dat is nu precies waar Vicus goed in is.

De Magento shop heeft een aantal standaard koppelingen die prima aansluiten op de door Vicus ontwikkelde VOSBA e-solutions middleware. Daarnaast kunnen wij vanwege onze uitgebreide ICT ervaring vrijwel elke Magento-koppeling tot stand brengen, zowel voor CRM software zoals vtiger CRM als backoffice software zoals King Business Software en MS Dynamics NAV.

Webwinkel aan King
Webwinkel aan Exact
Webwinkel aan Dynamics NAV
Vtiger Magento koppeling

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Webwinkel of catalogus

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Functioneel sterk e-commerce platform met veel mogelijkheden. Uitstraling, snelheid, beveiliging, gebruiksgemak en aansluiting bij jouw processen.