Magento Update

Voor alle Magento ondersteuning

Vicus beheert en doet onderhoud voor diverse klanten en assisteert met het overzetten van Magento multishop platform naar een actuele Magento versie. Natuurlijk upgraden wij ook webshops naar Magento 2. Vicus bouwt webshops sinds 2004. Inmiddels hebben wij meer dan 266 webshops gebouwd, waarvan ruim 125 in Magento.

Check alle Magento versies >

Werk altijd met een actuele Magento-versie

Waarom zou ik een Magento update laten doorvoeren? Het werkt toch prima zo? Een vraag die we vaak krijgen als wij een klant adviseren om een update naar de laatste versie van Magento te overwegen. De belangrijkste redenen voor een update:

 • nieuwe functionaliteit;
 • Magento modules worden alleen nog voor actuele versies ontwikkeld;
 • verbeterde beveiliging (zeker in kader van AVG en betalingen relevant);
 • voorkomen van onverwachte verrassingen door ongeplande incompatibiliteit met webbrowsers en computers;
 • voorkomen van drop in je vindbaarheid;
 • betere ondersteuning van tablets en mobiele devices;
 • besparing op arbeidstijd door verbeterde gebruikersvriendelijker interface.

Vicus helpt je graag met jouw Magento update (nieuwe versie) of Magento upgrade (uitbreiding met extra functionaliteit en of modules).

Gebruik je nog Magento 1? lees dan ook dit artikel via deze link.

Vicus heeft uniek upgrade-abonnement

Er zijn verschillende voordelen aan een abonnement:

 • Collectieve upgrades kennen minder overhead - Je ziet hoeveel tijd er in een individuele upgrade zit. Maar dus ook om daar iedere keer een offerte voor te maken. Zeker als er upgrades zijn overgeslagen is het iedere keer uitzoekwerk. Dat maakt losse incidentele upgrades duur.
 • Upgrade per versie verlaagt de complexiteit - Als je steeds bij blijft met de versies is het verschil tussen versies kleiner en dus overzichtelijker. Kans op problemen en conflicten is dan ook kleiner.
 • Collectieve upgrades verlagen de kosten - Als wij de upgrades voor alle klanten tegelijk inplannen in een relatief korte periode dan zullen we binnen zo'n versie ook bij alle klanten dezelfde problemen tegenkomen.
 • Altijd up-to-date - Wij kunnen de upgrades uitvoeren zodra een nieuwe versie stabiel bevonden is. Je bent dus altijd bij met de laatste beveiligingsinzichten, performanceverbeteringen, bugfixes en nineuwe functies.

Ervaring: Bij vtiger crm hebben wij al ruim een jaar ervaren dat een patch-abonnement voor zowel klant als ons voordeel oplevert. Daardoor is een updateabonnement ook goedkoper dan steeds losse updates uitvoeren.

Flinke Magento upgrade(s)

Een Magento upgrade is een grote klus vanwege de vaak enorme hoeveelheid ingebouwde modules, maatwerk en koppelingen. Modules zoals sociale media, keurmerken, logistiek en Magento koppelingen met Web Analytics, betaalproviders, klantwaardering en logistieke fulfilment centra.

Vicus is ervaren Magento upgrade partner

Met 14 jaar Magento-ervaring zijn we een van de meest ervaren partijen in Nederland. Dat is te merken, want we worden regelmatig door andere Magento dienstverleners te hulp geroepen om stabiliteit in het systeem te brengen, performance, integratie of inrichtingsproblemen op te lossen.

Testen na Magento upgrade

Na een paar Magento upgrades hebben wij geleerd dat je na een Magento upgrade echt alle onderdelen van de webshop heel goed moet testen. Bij een overstap naar versie 2 is sowieso een uitgebreide test nodig.

Veel handen maken Magento upgrade lastig

Als je webshop al wat langer bestaat dan hebben er vaak 'onkundige handen' aan je webshop gewerkt. Het team van Vicus maakt dan van de gelegenheid gebruik om oude restanten uit je Magento systeem te verwijderen.

Na Magento upgrade schoon aan de haak

Resultaat na de Magento migratie is nu een weer goed beheerbaar actueel Magento systeem. Het lijkt zo eenvoudig, maar dat is het niet. Zonder goed plan loop je vast!

Magento upgrade ERP

Onderdeel van de Magento upgrade is soms ook de upgrade van de Magento embedded ERP module. Met deze module kunnen alle orders en de voorraad goed worden beheerd, backorders en deelorders worden afgehandeld.

NEEM CONTACT OP MET VICUS!

WIL JIJ MAGENTO UPDATEN?

Upgrade jouw webshop nu. Vul nu het contactformulier in!