Met een actuele versie ben je veilig, betrouwbaar en stabiel

Magento update

Voor diverse klanten heeft Vicus het bestaande Magento multishop platform overgezet naar een actuele Magento versie. Steeds vaker ook naar Magento 2. Vicus bouwt al webshops sinds 2004. Inmiddels hebben wij meer dan 245 webshops gebouwd, waarvan ruim 104 in Magento.

Flinke Magento upgrade(s)

Een Magento upgrade is een klus vanwege de vaak enorme hoeveelheid ingebouwde modules, maatwerk en koppelingen. Modules zoals sociale media, keurmerken, logistiek en Magento koppelingen met Web Analytics, betaalproviders, klantwaardering en logistieke fulfilment centra.

Vicus is ervaren Magento upgrade partner

Met 12 jaar Magento-ervaring zijn we een van de meest ervaren partijen in Nederland. Dat is te merken, want we worden regelmatig door andere Magento dienstverleners te hulp geroepen om stabiliteit in het systeem te brengen, performance, integratie of inrichtingsproblemen op te lossen.

Testen na Magento upgrade

Na een paar Magento upgrades hebben wij geleerd dat je na een Magento upgrade echt alle onderdelen van de webshop heel goed moet testen. Bij een overstap naar versie 2 is sowieso een uitgebreide test nodig.

Veel handen maken Magento upgrade lastig

Als je webshop al wat langer bestaat dan er vaak 'onkundige handen' aan je webshop gewerkt. Het team van Vicus maakt dan van de gelegenheid gebruik om oude restanten uit je Magento systeem te verwijderen.

Na Magento upgrade schoon aan de haak

Resultaat na de Magento migratie is nu een weer goed beheerbaar actueel Magento systeem. Het lijkt zo eenvoudig, maar dat is het niet. Zonder goed plan loop je vast!

Magento upgrade ERP

Onderdeel van de Magento upgrade is soms ook de upgrade van de Magento embedded ERP module. Met deze module kunnen alle orders en de voorraad goed worden beheerd, backorders en deelorders worden afgehandeld.