Magento templates

Met een sjabloon maak je snel een passende presentatie

Je webshop snel online met een gave Magento template

Magento templates van Vicus zijn geschikt voor alle soorten Magento webshops. Vicus biedt de keuze uit meer dan 600 kant-en-klare templates. Alle Magento templates bevatten een professioneel ontwerp voor een webshop.

Het voordeel van de Magento template is dat er veel tijd bespaard wordt op het gebied van ontwerpen, hierdoor kun je snel aan de slag met jouw eigen webshop.

Magento is hét open source e-commerce pakket. Veel webwinkels zijn je voorgegaan en maken gebruik van de geavanceerde mogelijkheden die Magento biedt. Webwinkeliers kiezen voor Magento omdat deze software erg compleet en gebruiksvriendelijk is.

De Magento webshop software biedt flexibiliteit en controle over de uitstraling vanwege de vele uitbreidingen zoals zoals plug-ins, modules en Magento templates.

Magento templates zijn geschikt voor alle soorten Magento webshops. Er zijn meer dan 600 kant-en-klare templates. Alle Magento templates bevatten een professioneel ontwerp voor een webshop. Het voordeel van de Magento template is dat er veel tijd bespaard wordt op het gebied van ontwerpen, hierdoor kun je snel aan de slag met jouw eigen webshop van standaard tot maatwerk.

Koop jouw Magento templates direct online. Of laat ons de vormgeving op maat maken.

  • Kies één van de Magento templates die compatibel is met jouw Magento versie. Maak je keuze uit ruim 600 Magento templates en bestel online.
  • Je rekent de template direct af met credit card, iDEAL, eenmalige incasso of bankoverschrijving;
  • Na aankoop stuur je de Magento template naar servicedesk@vicus.nl. Wij geven je dan een begroting. Na akkoord zullen wij hem op je Magento webshop installeren.

Wil je een museumstuk van maken of een goed presterende webshop?

Geef je shop een passende uitstraling

Neem contact met mij op!

 Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen