X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Magento upgrade en migraties

Met een actuele versie ben je weer veilig, betrouwbaar en stabiel

Voor diverse klanten heeft Vicus het bestaande Magento multishop platform overgezet naar een actuele Magento versie.

Flinke Magento upgrade(s)

Een Magento upgrade is best een klus vanwege de vaak enorme hoeveelheid ingebouwde modules, maatwerk en koppelingen. Vaak zijn er modules gebruikt voor sociale media, keurmerken, logistiek en Magento koppelingen met Web Analytics, betaalproviders en klantwaardering en logistieke fulfilment centra.

Magento upgrade ERP

Onderdeel van de Magento upgrade is soms ook de upgrade van de Magento embedded ERP module. Met deze module kunnen alle orders en de voorraad goed worden beheerd, backorders en deelorders worden afgehandel.

Testen na Magento upgrade

Na een paar Magento upgrades hebben wij geleerd dat je na een Magento upgrade echt alle onderdelen van de webshop heel goed moet doortesten.

Met name bij een Magento migratie vanaf versie 1.4 naar een actuele versie is er ook het nodige in de database veranderd.

Veel handen maken Magento upgrade lastig

Een extra dilemma is dat er in het vaak diverse onkundige handen aan een Magento webshop omgeving hebben gewerkt. Het team van Vicus maakt dan meteen van de gelegenheid gebruik om oude restanten uit het Magento systeem te verwijderen.

Na Magento upgrade schoon aan de haak

Resultaat na de Magento migratie is nu een weer goed beheerbaar actueel Magento systeem

Vicus is ervaren Magento upgrade partner

Vicus implementeert Magento projecten en voert de Magento upgrade uit sinds 2007. We mogen dus wel zegegn dat we een van de meest ervaren partijen in nederland zijn. Dat is te merken, want we worden met grote regelmaat door andere Magento dienstverleners te hulp geroepen om stabiliteit in het systeem te brengen, performance, integratie of inrichtingsproblemen op te lossen.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Upgrade

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Het lijkt zo eenvoudig, maar dat is het niet. Zonder goed plan loop je vast!