X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Migratie naar Magento 2

Positieve stimulans voor jouw webshop en e-commerce!

Magento 2 is het compleet vernieuwde en verbeterde vervolg op 's werelds meestgebruikte ecommerce platform. Veel problemen die in Magento aanwezig waren worden in Magento 2 opgelost.

Onder Magento gebruikers leven er nog veel vragen onder meer over wanneer te upgraden en wat de voordelen cq verbeteringen zijn van Magento 2 t.o.v. Magento 1.

Spelen deze vragen ook bij jouw organisatie? Vicus beantwoordt al deze vragen en helpt jouw organisatie bij de upgrade naar Magento 2 en bouw van jouw Magento 2 webshop.

Voordelen Magento 2

Magento 2 is onder meer sneller, veiliger, gestructureerder, gebruiksvriendelijker en robuuster.

Bovendien zijn bijna alle extensies en koppelingen met externe pakketten inmiddels geschikt gemaakt voor Magento 2.

Magento 2 betekent een positieve stimulans voor jouw webshop en jouw e-commerce!

Lees hier alle voordelen van een Magento 2 webshop

Wanneer upgraden naar Magento 2?

Vanaf de basis is Magento 2 ontwikkeld als een nieuw e-commerce pakket waarin programmeurs binnen de webshop makkelijker en efficiënter kunnen werken.

Dit houdt in dat er in het begin wat meer bugs in het systeem zullen zitten (maar dit was bij Magento 1 ook, bij Magento 2 lijkt dit al minder te zijn). Vicus adviseert mede daarom een geleidelijke upgrade naar Magento 2.

Support op Magento 1.9 t/m 2018

Magento 1.9 wordt nog tot en met 2018 ondersteund. Veiligheidsissues worden nog steeds opgelost en vrijgegeven. Ook verbeteringen en kleinere updates worden vrijgegeven.

Dit zorgt ervoor dat jouw Magento webshop up – to date en veilig is. Overigens kan Vicus ook daarna nog Magento 1.X webshops ondersteunen. Er is dus geen reden voor paniek.

Vicus begeleidt organisaties met Magento 2 roadmap

Wij zijn inmiddels gestart met de uitrol van de eerste Magento 2 webshops bij klanten. Toch adviseren we je goed de tijd te nemen en niet direct over te stappen.

Nog niet alle extensies en koppelingen zijn ontwikkeld en ook is er nog weinig bekend over eventuele ‘kinderziektes’ die na de livegang komen kijken.

We begeleiden organisaties daarom stapsgewijs met een roadmap naar Magento 2. Tot die tijd bent je nog steeds verzekerd van een goed werkende en veilige Magento webshop met de support van Vicus.

Vicus, Magento specialist sinds 2007

Vicus is een van de allereerste Magento webshop bouwers van Nederland. Sinds 2007 ondersteunen wij Magento. Daarmee kunnen wij ons met recht Magento expert noemen.

Bij Vicus ben je aan het juiste adres voor een (meertalige) Magento (2) webshop. Ook helpen onze Magento medewerkers je graag bij de overstap naar Magento 2.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Upgrade naar Magento 2

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Vicus helpt je met de migratie naar Magento 2. Magento 2, een positieve stimulans voor jouw e-commerce!