X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Overstappen naar Magento

Jouw oude e-commerce software mag met pensioen

Voor veel ondernemers is de moderne uitstraling van Magento een goed argument om van e-commerce platform te wisselen. Voor anderen is de standaard breder beschikbare functionaliteit van Magento een heel goed argument.

Dag osCommerce

Na al die jaren trouwe dienst gaat het e-commerce platform osCommerce binnenkort bij veel ondernemers de deur uit om plaats te maken voor Magento. osCommerce gaat genieten van zijn pensioen.

Met Zen Cart sta je stil, met Magento ga je vooruit

De ontwikkelingen rondom Zen Cart staan stil. Zen Cart wordt vrijwel niet meer ondersteund. Magento beschikt echter over een levendige community. Met Magento e-commerce software ben je daardoor continu verzekerd van beveiligingsopties, nieuwe functionaliteiten en een modern veilig. e-commerce platform. 28% van de Nederlandse markt beschik al over een webshop gebaseerd op Magento e-commerce software.

Ook gebruikers van Joomla! en VirtueMart kiezen steeds vaker voor Magento.

Vicus verzorgt de migratie

Veel webondernemers zijn op zoek naar een goede en gemakkelijke manier om hun “oude webwinkel” te migreren naar Magento.

Het migreren is echter geen makkelijk proces. Het lukt uiteindelijk wel als je zelf wat met SQL gaat rommelen maar de experts van Vicus nemen deze zorg voor je uit handen.

Vicus bestaat sinds 2004 en heeft ervaring opgedaan met zowel osCommerce, Joomla! VirtueMart, Zen Cart en Magento. Het is dus logisch dat de technische mensen van Vicus de migraties tussen deze systemen nauwgezet kunnen uitvoeren. Je wilt immers geen gegevens kwijtraken!

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Stap over naar Magento

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Wij ondersteunen Magento sinds 2007 en hebben vele migraties gedaan.