X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Magento helpdesk

Vicus ondersteunt Magento sinds 2007

  • Modules installeren
  • Gebruikerondersteuning
  • Magento maatwerk
  • Vormgeving aanpassen
  • Advies
  • Optimaliseren snelheid
  • Trainingen en workshops

Wat je vraag ook is, onze Magento helpdesk zorgt ervoor dat je je kunt concentreren op jouw primaire processen en het gebruik van Magento. Vicus ondersteunt jou bij het gebruik van Magento per e-mail of telefoon.

Functionele en Technische ondersteuning

Als je zelf wilt starten met Magento en alleen ondersteuning nodig heeft kun je een abonnement afsluiten op de Magento servicedesk. Als je vast loopt bel je de servicedesk of je komt langs bij Vicus in Amersfoort om het probleem samen met een van onze medewerkers op te lossen. Op verzoek komen wij bij jou op locatie.

Professioneel ticketsysteem

Jouw vraag wordt vastgelegd in ons ticketsysteem. Wij houden je per e-mail of telefonisch op de hoogte van de voortgang. Als je wilt mag je zelf ook inloggen in ons ticketsysteem om tickets aan te maken of de voortgang van tickets te volgen.

Magento ervaring sinds 2007

Vicus werkt al sinds de start in 2007 met Magento. Wij werken (internationaal) samen met andere Magento experts. Zo zorgen we samen met jou dat de Magento software steeds beter wordt.

APK voor Magento webshops - Overeenkomstig de APK voor auto's heeft Vicus de Algemeen Periodieke Keuring voor webtoepassingen bedacht. Dit is een technische keuring van jouw webomgeving. Zo blijf je bij de tijd.

Edities

Edities - Magento wordt uitgegeven in verschillende edities. De belangrijkste splitsing is de Magento Community Editie en de betaalde Magento Enterprise edities. Magento is minder geschikt voor kleine webshops.

Upgrade

Upgrade - Magento upgrades en Magento migraties verzorgt Vicus sinds 2007. Via een gedegen stappenplan brengt Vicus jouw magento webshop naar het volgende niveau!

Stap over naar Magento

Stap over naar Magento - Vicus helpt je graag met de overstap naar Magento vanuit jouw huidige software. Stap nu ook over op de populairste Open Source webshopsoftware en haal meer uit jouw online verkopen!

Upgrade naar Magento 2

Upgrade naar Magento 2 - Magento 2 is het nieuwe, functierijke, gebruiksvriendelijke e-commerce platform. Met Magento 2 haal je meer uit jouw e-commerce en webshop. Vicus helpt je als ervaren Magento specialist met de migratie naar Magento 2

Amersfoort

Amersfoort - Vicus support Magento in Amersfoort sinds 2007. Experts in webshops, CRM en integratie. Gericht op succes!

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Helpdesk

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Wij ondersteunen u graag bij het gebruik van Magento.