X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

E-commerce Referentie Architectuur

Het speelveld van Vicus in beeld

Vicus ecommerce Referentie architectuur

Vicus is expert in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en Customer Relationship Management (CRM). Daarbij bouwen en integreren wij software en processen tot geoliede verkoopmachines. Tevens adviseren en begeleiden wij organisaties in het MKB op het gebied van e-commerce en CRM. We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen en laten deze systemen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen.

Alle kritische bedrijfsprocessen op Open Source

Vicus heeft een droom dat alle kritische bedrijfsprocessen op open source software draaien. Dat deze droom waarheid kan worden, daar geloven wij heilig in. Maar we zijn realistisch genoeg om eerst te bekijken of bestaande software en processen behouden kunnen blijven.

Referentiearchitectuur vangt veelvoorkomende situaties

Als klant weet je in grote lijnen wat je wilt hebben, maar je weet niet goed hoe je dit moet realiseren. Moet er software geschreven worden of kunnen we bestaande (open source) software gebruiken? Moeten er processen worden aangepast? Moeten er systemen geïntegreerd worden?

Omdat wij werken met veel vergelijkbare situaties hebben we een referentiearchitectuur ontwikkeld. Hierin zijn veelvoorkomende situaties al te vangen en kunnen we snel inzoomen op de uitzonderingen.

Plan voorkomt puinhoop

Zonder goed plan wordt het een puinhoop. Een architectuur is zo’n plan; een concept dat in eerste instantie alleen nog op papier bestaat. Op basis hiervan kunnen de systemen daadwerkelijk gebouwd, gekocht en/of geïntegreerd worden.

Na het uitvoeren van een uitgebreide inventarisatie, bijvoorbeeld middels de Business Canvas Methode als onderdeel van ons e-commerce succesmodel, gaan we aan de slag om de architectuur te bepalen. Deze architectuur wordt in tekst en schema’s vastgelegd in een document.

Blijvend betrokken

De (software) architect blijft betrokken bij de uitvoering om ervoor te zorgen dat het plan werkelijkheid wordt. Denk daarbij aan het beoordelen van ontwerpen en testplannen en tussentijds evalueren en bijsturen. 

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor E-commerce Architectuur

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Maak snel een afspraak om jouw CRM- en e-commerce aanpak met ons te bespreken.