Magento aan King – uw artikelinformatie is en blijft altijd actueel

Dankzij de webshop koppeling van Vicus koppelt u uw King administratie aan uw Magento webshop. Deze koppeling kan heel specifiek voor u worden ingesteld en kan u een hoop tijd besparen. Artikelgegevens uit King worden geëxporteerd naar uw webshop en uw bestellingen en nieuwe klanten worden vanuit uw webshop geëxporteerd naar King.
Mage2King koppeling: stabieler en uitgebreider

Met uw Magento webwinkel aan King toont u artikelen vanuit de King-administratie op
een Magento website. U geeft in de King software aan of een artikel op voorraad is. Per artikel stelt u in of het in het assortiment van uw webwinkel moet worden opgenomen of niet.

U voert de web-producten in zoals u gewend bent. Voor publicatie markeert u het artikel als ‘Webartikel’.

Tevens vult u de aanvullende teksten in en voegt een afbeelding toe. Beide systemen wisselen regelmatig gegevens met elkaar uit. Met de eerstvolgende synchronisatie worden zo de wijzigingen en nieuwe artikelen vanuit King naar de Magento webwinkel overgebracht.

Als de prijs in King wordt aangepast wordt dat in de Magento webshop getoond. Uiteraard dienen eventuele van-voor prijzen (kortingen) en andere specifieke prijsconstructies correct te zijn ingeregeld in beide systemen.

Vertraagd publiceren

U kunt artikelen in King invoeren zonder ze (direct) op de webwinkel te publiceren. In King is een extra veld nodig met de markering ‘Webartikel’. Indien Vicus de koppeling implementeert wordt dit veld voor u aangemaakt. Ook is het mogelijk om in King al aan te geven dat het artikel voor een bepaalde periode in de webshop getoond moet worden. Zodra u het artikel op de webshop wilt publiceren kunt u volstaan met het aanzetten van het veld ‘Web-artikel’ in King.

Artikelen automatisch aanmaken bij de eerste bestelling

Standaard worden teksten die in de webwinkel worden aangepast niet naar King gestuurd. Het sturen van aangepaste artikelbeschrijvingen naar King kan eventueel wel als maatwerk worden gerealiseerd. Vicus kan voor u configureren dat artikelen in de webshop kunnen worden ingevoerd die na de eerste keer verkopen via de koppeling aan King worden doorgegeven. Zo houdt u een schone artikeldatabase binnen King. Vooral handig als u artikelen ‘on demand’ zelf bij uw leverancier besteld.

Artikelen verdelen over meerdere categorieën en webshops

King-artikel-webvelden_screenshot_sourceU kunt een artikel koppelen aan één of meer categorieën in één of meer webshops. Als u meerdere webshops heeft aangesloten dan zullen de artikelgegevens per shop moeten worden verdeeld. U kunt in King aangeven in welke webshop of webshops het betreffende artikel moet worden getoond.

Verwijderen van artikelen

Artikelen die u uit King verwijdert worden normaliter ook uit de webwinkel verwijderd. Een alternatief voor verwijderen is om in King en de webwinkel bij het artikel de datums ‘zichtbaar vanaf’ en ‘zichtbaar t/m’ te gebruiken. In sommige situaties is het verstandiger om artikelen niet te verwijderen maar ze alleen ‘inactief’ te maken.

Zoekmachine meta gegevens in King beheren

Met de door Vicus ontwikkelde speciale plug-in voert u ook makkelijk de metagegevens voor zoekmachines zoals meta.keywords, meta.description en meta.title in King in. Indien Vicus de koppeling implementeert, maakt Vicus deze velden voor u aan.

Deel jouw gedachten

No Comments