WooCommerce aan King

meest populaire webwinkelplatform

Integreer klantbeheer, betaling, artikelinformatie, orderadministratie en voorraadbeheer. Zodat jouw WooCommerce webwinkel en jouw King Software samen zorgen voor meer omzet, tijdbesparing en minder zorgen.

Voor elke King versie

King Business Software is leverbaar in een aantal varianten: van alleen boekhouden, met of zonder facturering, tot complete financiële en logistieke automatisering, inclusief projectenadministratie en mobiele toepassingen.

Met WooCommerce aan King en in samenwerking met Vicus kun je zowel jouw marketing, verkoop, klantenservice als jouw administratie, productie en logistiek automatiseren. Vicus is jouw implementatiepartner voor de koppeling tussen WooCommerce en King Software.

 

Heb je naast je WooCommerce shop ook nog een Magento webshop? Dat kan prima samen met onze koppelingen!

foto Luuk Roovers Luuk Roovers, directeur

Vicus maakte op ons de beste indruk, omdat ze duidelijk in staat waren aan te geven hoe ze onze zorgdatabase binnen vtiger konden inpassen.


Frens Luning, Regio Adviseur bij Progez en Project

Ik kende Vicus al uit een eerder traject en met hen kun je in fases schakelen.


Herman Zijerveld ,managing director, Techno Motor

Binnen twee weken was het eerste deel van ons platform operationeel


Izak Riedijk, eigenaar Healthynez Holding B.V.

Vicus bleek in de praktijk flexibel, dacht actief mee en schakelde snel bij de ontwikkeling van ons nieuwe e-commerce platform op basis van Magento.


Mariette Bal ,PR & Marketing Bopita

Zorgeloos groeien

Als organisatie kun je altijd starten met slimmer werken en tijd besparen. De technologie van Vicus groeit met jouw organisatie mee. Vicus gebruikt hiervoor de zeer betrouwbare en stabiele VOSBA e-solutions middleware.

Customer Insight Architecteur

Sluit aan bij onze Customer Insight Architectuur. Aansluiten verkoop binnen en buitendienst volgens ons JourneyFunnel Model.

door King Business Partner

WooCommerce koppeling

Webshop aan King

Bij King Handel en King Enterprise beheer je alle order-, product- en klantinformatie in King zoals je dat gewend bent. Alle gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met jouw webshop. Zodat webshopbezoekers altijd de juiste voorraad- en productinformatie zien. Uiteraard worden de online verkopen vanuit WooCommerce direct naar King gestuurd.

Gebruik je King Financieel of King Factureren? Dan kun je niet werken met artikelen en sluiten wij de verkoopgegevens uit jouw WooCommerce webshop aan op King.

De koppeling schematisch

King Richting WooCommerce
Artikelen Producten
Meertalige artikelen Meertalige producten
Debiteuren / Contact personen Organisaties & Contact personen
Verkooporders Verkooporders

Samen met jouw King dealer

Vicus werkt samen met jouw King-dealer. Op deze wijze kunnen we de beste oplossing voor jouw organisatie realiseren. Ben je al voorzien van een webshopbouwer, maar zoek je nog wel expertise op het gebied van koppeling met WooCommerce en integratie met jouw King Business Software? Dan is Vicus graag dé partner van jouw web- of reclamebureau.

Hebben wij je interesse gewekt?

Maak meteen een afspraak over WooCommerce webshop aan King

Maak een afspraak om een webshop of crm-systeem aan jouw erp-systeem te koppelen. Binnen enkele maanden profiteer je van deze procesverbetering. Bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in.*
Jouw Accountnaam:
*
*
*
*
*
*
Ja, stuur mij de nieuwsbrief

Vicus gaat netjes met jouw gegevens om en stuurt jouw gegevens niet naar derden. Als je jonger bent dan 16 jaar zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt!