Vtiger CRM aan NAV of AX

Flexibele processen

Door CRM en ERP te integreren wordt waardevolle klant- en orderinformatie beschikbaar. Verschillende teams in jouw organisatie zullen met CRM aan ERP hun werk beter doen. Samen bekijken we welke processen je het beste in CRM kunt beheren en welke in Dynamics NAV/AX.

Uitstekend alternatief tegen zeer aantrekkelijke condities!

Vtiger CRM aan NAV of AX

Je hebt geïnvesteerd in een ERP-systeem maar wat blijkt: in de praktijk is jouw Microsoft Dynamics NAV/AX platform niet geschikt voor al jouw bedrijfsprocessen. ERP is ontworpen voor financiële, logistieke en productieprocessen, maar jouw verkoop-, marketing- en serviceteams hebben hele andere behoeften. Zij willen flexibiliteit.

Je wilt inzicht in leads, prospects, offertes en openstaande calls. Daarvoor is de vtiger CRM software uitermate geschikt. CRM software is flexibel, gebruiksvriendelijk en toegankelijk vanaf iedere locatie en ieder device: computer, tablet en smartphone.

Door vtiger CRM met je Dynamics ERP te integreren zorg je ervoor dat waardevolle klantgegevens en orderinformatie bewaard blijven. De verschillende teams in jouw organisatie kunnen met CRM aan ERP hun werk zo goed mogelijk doen. Samen met jou bekijken we welke processen je het beste in CRM kunt beheren en welke in Dynamics NAV/AX.

Voordelen van een koppeling van ERP met open source CRM

  • Geen licentiekosten
  • Upgraden van Microsoft Dynamics NAV/AX niet nodig
  • Een systeem op maat, passend bij jouw organisatie en budget
  • Het resultaat: een best-of-breed software platform

Jij en jouw medewerkers hebben optimaal inzicht en kunnen beter werken. Belangrijke data gaan niet verloren en je kunt sturen. Kortom: een best-of-breed software platform waarmee je kunt groeien.

De kracht van CRM en ERP integratie

Systemen met elkaar integreren is niet hetzelfde als aan elkaar koppelen. Wij zorgen ervoor dat jouw ICT-systeem daadwerkelijk geïntegreerd wordt met jouw bedrijfsprocessen. Zodat je het werken vanuit één systeem ervaart en jouw data kunt blijven beheren zoals je dat gewend bent.

Vicus heeft eigen software ontwikkeld om jouw CRM-systeem naadloos te koppelen aan jouw ERP-systeem, webshop en warehouse management systeem (WMS) en op die manier jouw bedrijfsprocessen optimaal te integreren. Stabiel, betrouwbaar en bewezen.

 

Het beste van beide werelden met een Dynamics NAV CRM koppeling

Dynamics NAV CRM is een koppeling tussen het vtiger CRM systeem en het ERP-programma Dynamics Navision. Een veel voorkomend probleem is dat bedrijven investeren in een ERP-systeem dat niet geschikt is voor al uw belangrijkste bedrijfsprocessen.

Om het beste van beide werelden te combineren is een Dynamics NAV CRM koppeling een ideale oplossing. Middels deze koppeling worden waardevolle klantgegevens en orderinformatie bewaard zonder dat verschillende teams binnen uw bedrijf elkaar in de weg zitten. Samen met u kijken we welke processen u het beste in CRM of ERP kunt beheren.

Hebben wij je interesse gewekt?

Maak meteen een afspraak over Vtiger CRM aan Microsoft Dynamics NAV

Maak een afspraak om een webshop of crm-systeem aan jouw erp-systeem te koppelen. Binnen enkele maanden profiteer je van deze procesverbetering. Bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in.*
Jouw Accountnaam:
*
*
*
*
*
*
Ja, stuur mij de nieuwsbrief