Zand dealers bestellen gemakkelijker kleding in Magento webshop

Gebruiksvriendelijke en snellere webshop met inlog voor dealers

Vicus professionaliseerde de verouderde Magento webshop van Zand Amsterdam tot een gebruiksvriendelijke en snellere webshop.
www.zandwholesale.com
De B2B webshop van Zand, een Amsterdams bedrijf dat hippe en unieke rokjes verkoopt aan dealers, was toe aan professionalisering. De shop werkte niet en bovendien was de shop voorzien van allerlei ingewikkelde plug-ins en maatwerk. Zand wilde als organisatie vooruit en doorgroeien met een professionele webshop.

Kwaliteitsverbetering, tijd- en kostenbesparing en omzetverhoging

Zand Amsterdam koos voor een upgrade en professionalisering van de verouderde webshop. De organisatie wilde met de professionele Magento webshop en de deskundige support van Magento dienstverlener Vicus de volgende doelstellingen realiseren:
  • kwaliteitsverbetering
  • omzetverhoging
  • kostenbesparing
Daarnaast wilde Zand zijn voorraadadministratie op orde krijgen en minder tijd besteden aan facturen die nog handmatig werden opgesteld.

Dealers bestellen sneller en gemakkelijker in vernieuwde webshop

Vicus realiseerde de upgrade van de webshop. In deze upgrade is onder meer een aanvullende functionaliteit (One step check out) opgenomen die ervoor zorgt dat het bestelproces voor dealers sneller en gemakkelijker verloopt. Dealers worden zo nog meer gestimuleerd om hun bestellingen online te plaatsen.

Grafisch aantrekkelijke webshop met veel functionaliteiten

De vormgeving van de shop is zakelijk, wat ook past bij de B2B. De kleuren van de artikelen zorgen al voor de nodige emotie en aantrekkingskracht van de shop. Daarnaast is de meertaligheid van de shop geregeld en zijn de bestaande plug-ins geupgrade. Zand Amsterdam heeft nu de beschikking over een voor dealers grafisch aantrekkelijke, professionele en functierijke webshop.

Koppeling Webshop aan King geeft tijdbesparing op Voorraadadministratie en facturatie

Vicus realiseerde in samenwerking met King dealer Van Zutphen ook de Webshop aan King koppeling. Deze Magento webshop aan King koppeling zorgt ervoor dat Zand Amsterdam veel minder tijd kwijt is aan facturatie en voorraadbeheer.

Met dienstverlening Vicus en professionele webshop vooruit

Zand Amsterdam maakt bovendien gebruik van de upsell en cross sell mogelijkheden van de Magento webshop. Tevens maakt de organisatie gebruik van de module prijsafspraken. Met de module prijsafspraken ziet de klant in de webshop alleen de voor hem/haar van toepassing zijnde prijs (geen van/voor). Er is geen aanpassing aan de order nodig, het kortingsbedrag /-percentage is niet zichtbaar in de order, e-mails, of bevestigingen (Magento biedt de automatisch berekende verkoopprijs aan aan King). Gebruik van de module Prijsafspraken, de up- en cross sell functionaliteiten binnen de webshop, en het inregelen van Google Analytics zorgt ervoor dat Zand Amsterdam alle randvoorwaarden heeft gecreëerd om meer rendement uit zakelijke online verkopen te halen.

Wij zijn erg tevreden over de upgrade van onze Magento webshop die Vicus voor ons heeft uitgevoerd. Met onze snellere, functierijke en gebruiksvriendelijke B2B Magento webshop gecombineerd met de dienstverlening van Vicus is het aantal bestellingen van online dealers flink toegenomen.

Mick Perez, Directeur/Eigenaar

Over Zand Amsterdam

Zand Amsterdam ontwerpt hippe en originele kleding die ze in India laten maken, hierbij streven ze het fair trade idee na.


Lees meer over: (Bedrijfs)kleding  ▫  Groothandel  ▫  Hosting  ▫  Integreren  ▫  Magento  ▫  Magento aan King  ▫  Procesinrichting  ▫  VOSBA middleware  ▫  Webshops

Ga terug