Vtiger met koppeling Unit4 Multivers en SharpSpring voor Unidis

Marketing- en salesautomation

Vicus implementeerde vtiger crm bij Unidis en koppelde vtiger aan de marketing automation tool SharpSpring voor een optimale samenwerking tussen marketing en sales.

Unidis wilde haar organisatie verder stroomlijnen, met name ook de marketing- en verkoopprocessen. Ook aansluiting bij de UNit4/Multivers omgeving en de marketing-automation tool SharpSpring stonden op het wensenlijstje.

Het team van Vicus en Unidis gingen aan de slag om zowel SharpSpring als Multivers te koppelen aan vtiger. Zo ontstond er optimaal gekoppelde architectuur waarin gegevens van klanten, prospects en leads op een gestandaardiseerde en beheerste manier aan elkaar werden geknoopt.

Verkopers van Unidis hebben nu een goed beeld op de klanten en partners. Nieuwe leads vanuit het marketingkanaal worden op een gestructureerde manier via het nurtureproces volgens het JourneyFunnel Model rijp gemaakt om verder door de verkopers te worden bediend als de leads er aan toe zijn.

 

Over Unidis B.V

Unidis is een ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen met Unit4 Multivers voor het MKB. Zij hebben een betrokken team van proactieve professionals. Daarnaast werken we met een partnerkanaal verspreid door heel het land. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt voor uw Unit4 Multivers vraagstukken bij u in de buurt.


Ga terug