Vtiger implementatie voor Prisma Advies Groep

Nieuwe implementatiepartner voor bestaande Vtiger installatie

Prisma Advies Groep was op zoek naar een goede, betrouwbare partner voor het al gebruikte en bestaande vtiger CRM-systeem. De organisatie koos voor Vicus.

De overstap naar Vicus en de upgrade van versie 5.4 naar versie 6.2 heeft ertoe geleid dat vtiger door de Prisma Advies Groep intensiever wordt gebruikt en als gebruiksvriendelijker wordt ervaren.

Op zoek naar een vtiger expert

Op internet kwam Vicus in combinatie met vtiger veelvuldig als expert naar boven. Een prettig persoonlijk gesprek met de accountmanager deed de rest. Er werd direct besloten het systeem te upgraden naar versie 6.2. Alexandra Baltus, officemanager van de Prisma Advies Groep is tevreden over de samenwerking met Vicus: "wij hebben in Vicus een partij gevonden die met ons meedenkt en het CRM-systeem naar onze wensen aanpast".

Ambitie om te groeien

De organisatie heeft de ambitie om verder te groeien, waarbij vtiger een belangrijk onderdeel zal zijn om de doelstellingen te realiseren. Vtiger zal hierbij bijvoorbeeld gebruikt worden voor onder meer het invoeren van gegevens van het netwerk van de aangesloten adviseurs en diverse marketingdoeleinden.

Wij hebben in Vicus een partij gevonden die met ons meedenkt en het CRM-systeem naar onze wensen aanpast.

Alexandra Baltus, officemanager Prisma Advies Groep

Over Prisma Advies Groep

Sinds 2010 is de Prisma Advies Groep een succesvol samenwerkingsverband van zelfstandig werkende bedrijfsadviseurs, die MKB-ondernemers in Noord-Holland op diverse vakgebieden helpen, adviseren en / of begeleiden.


Lees meer over: Relatiebeheer  ▫  Vtiger CRM  ▫  Zakelijke dienstverlening

Ga terug