Vtiger CRM software voor Media Choice Broadcast Systems

Multicompany implementatie

Media Choice Broadcast Systems beheert meerdere bedrijven in hetzelfde CRM systeem. Vicus trainde de CRM-gebruikers in het gebruik van vtiger crm.

Naast de installatie van vtiger crm software omgeving op de server van Vicus hielp Vicus bij de procesinrichting. Media Choice Broadcast Systems (voorheen AdTec Europe) beheert meerdere bedrijven in hetzelfde CRM systeem. Bij het factureren gaf dat een extra uitdaging. Vicus implementeerde een aanpassing waarmee in elk geval per bedrijf de factuurnummering opvolgend wordt uitgevoerd. Tijdens een crm workshop zijn de vtiger crm software bedrijfsprocessen van MediaChoice doorgesproken en vervolgens door Vicus geïmplementeerd. In de trainingen zijn de CRM-gebruikers opgeleid in het gebruik van de vtiger crm software.

Vicus heeft binnen vtiger CRM software een aanpassing op maat gemaakt voor AdTec ten einde de facturering van de verschillende bedrijven goed te laten verlopen. Alvorens van start te gaan met de installatie van vtiger CRM software en het gebruik hiervan. is eerst in een workshop samen met AdTec om de tafel gezeten tijdens een inventarisatie workshop.

In de inventarisatie workshop (dagdeel) 'werken met Open Source toepassing' komende de volgende onderwerpen aan de orde:

  • bedrijfsprocessen doorspreken
  • gegevens model doorspreken
  • applicatie(s) functioneel bekijken 

Over Media Choice Broadcast Systems

Meer dan 10 jaar ervaring in de Noord-Europese broadcast en audiovisuele markt, biedt Media Choice kwaliteitsproducten, toegevoegde waarde zoals ondersteuning en marktkennis alsmede uitgebreide productkennis.


Ga terug