Vtiger CRM aan King voor MS Vision

Optimaal beheer van klantgegevens

Vicus implementeerde vtiger crm met koppeling aan King binnen MS Vision. Daarnaast gaat ze werken volgens het prijswinnende JourneyFunnel model van Vicus.
msvision.eu

Vicus installeerde de vtiger crm-omgeving en koppelde is samenwerking met King-dealer MCC aan King. In een workshop is de gehele werking van het systeem doorgenomen en zijn de mogelijkheden van vtiger doorgesproken en zijn de configuratie instellingen vatsgesteld. Vicus heeft vervolgens vtiger en de koppeling met King verder afgeconfigureerd.

In een vervolgworkshop is et het salesteam dieper ingegaan op het JourneyFunnel model en hoe dat past in de praktijk van MS Vision. Vervolgens heeft Vicus het crm ingericht volgens het JourneyFunnel model en de specifieke situatie van MS Vision.

Binnenkort gaan we nog het marketingteam inwijden in het JourneyFunnel-model zodat de verkopers en marketeers van MS Vision intensiever kunnen samenwerken dat zich zal vertalen in betere MQL (Marketing Qualified Leads) en MQL/SQL (Sales Qualified Leads) conversie.

Over Spectrometry Vision B.V.

MS Vision biedt flexibele en rendabele service voor maximale prestaties en uptime van een breed scala van de Mass-Spectrometrie en LC systemen. Zij bieden zowel ondersteuning en consultancy diensten op het gebied van de Mass Spectrometrie en zijn geen onderdeel van, of gekoppeld aan een grote fabrikant van massaspectrometrie apparatuur. MS Vision kan dus echt onafhankelijk advies bieden.


Ga terug