Vtiger CRM 6 implementatie R.A.Z. Stand- en Systeembouw

Relatie- en projectbeheer

R.A.Z. Stand- en Systeembouw koos in 2013 voor vtiger en Vicus om haar te ondersteunen bij de inzet van relatie- en projectbeheer.
www.razstandbouw.nl

Een CRM-pakket dat voldeed aan de specifieke wensen die de organisatie had en een ervaren CRM implementatiepartner. R.A.Z. Stand- en Systeembouw koos bewust voor het Open Source CRM systeem vtiger en Vicus eBusiness Solutions. Vtiger werd in 2013 geïmplementeerd. In 2013 zocht R.A.Z. on-premise ondersteuning bij Vicus. In februari 2016 verzorgde Vicus de upgrade van vtiger 5.4 naar versie 6.3.

In eerste instantie deed de organisatie veel werkzaamheden en aanpassingen zelf ten aanzien van de installatie en het gebruik van vtiger 5. Op een gegeven moment ontstond er behoefte aan een ervaren vtiger partner. "Met onze vragen konden we goed terecht bij Vicus, de voor ons dichtsbij gevestigde en zeer ervaren vtiger partner", aldus Remco Zuidema, eigenaar van R.A.Z Stand- en Systeembouw.

"Onze organisatie werkt projectmatig. De samenwerking met Vicus is vanaf het eerste contact heel goed verlopen. Met vtiger is het voor ons onder meer makkelijker geworden om ons klantenbestand te beheren. Daarnaast is voor ons het maken en terugvinden van offertes, verkooporders en facturen overzichtelijker geworden. Door het gebruik van vtiger ervaren wij een overzichtelijkere en snellere manier van werken".

Door het gebruik van vtiger ervaren wij een overzichtelijkere en snellere manier van werken.

Remco Zuidema, Eigenaar

Over R.A.Z. Stand- en Systeembouw

R.A.Z. Stand- en Systeembouw is een servicegericht familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring. R.A.Z. is voornamelijk gespecialiseerd in de standaard standbouw en dan met name in de houtbouw. Hierin hebben zij een grote voorraad gestoffeerde wanden in verschillende basiskleuren en geschilderde wanden in opslag.


Ga terug