Vervangingsmarkt Migreert naar Magento 2

Vervangingsmarkt upgrade van Magento 1 naar Magento 2 met de hulp van Vicus Magento experts.

Een webshop van Magento 1 naar Magento 2 migreren bestaat uit verschillende stappen. Natuurlijk moesten we Magento 2 eerst opzetten zodat het project kon beginnen. Vervolgens hebben we alle data uit de database van Magento 1 naar Magento 2 migreert, inclusief producten, product data, categorieën, orders, klanten en nog veel meer.

www.vervangingsmarkt.nl

Om dit project succesvol af te ronden moest Vicus aanpassingen doen in de nieuwe templates die op Magento 2 draaiden, zodat de webshop dezelfde functionaliteiten en ontwerp behoud.

Er moesten ook nieuwe plug-ins worden geïnstalleerd op het Magento 2 platform. Dit is een proces dat volledig opnieuw moet worden uitgevoerd en vereist aandacht en in dit geval ook wat maatwerk.

Over het algemeen verliep het soepel. Er waren wel enkele moeilijkheden die we in de migratie proces moesten oplossen. De webshop staat nu online en ziet er prachtig uit!

Over Vervangingsmarkt

Vervangingsmarkt is een goede en goedkope leverancier van keukenonderdelen, installatiematerialen en keukenaccessoires in Nederland. Hun leveren kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs.

Vervangingsmarkt streeft er constant naar uw directe en indirecte aankoopkosten te reduceren. Multisafepay is hierbij een belangrijk hulpmiddel. Met elektronische bestelmethoden koopt u efficiënt in, bespaart u kosten en wordt de kans op fouten tot een minimum beperkt. Je kunt op Vervangingsmarkt.nl website 24 uur per dag en 7 dagen per week veilig inkopen.

Wil jij ook upgraden naar Magento 2? Bij Vicus is het eerste gesprek natuurlijk altijd gratis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze werkwijze? Neem dan contact met ons op!


Ga terug