Transpart Magento aan King voor groothandel auto onderdelen

Artikelbeheer in King en automatische verwerking van verkooporders

Magento-webshop van Transpart is gekoppeld aan King-ERP. Transpart beheert artikelen in King. Na een verkoop wordt de verkooporder doorgestuurd naar King.
www.transpart.eu
Homepage presenteert hoofdcategorieën

Vicus realiseerde voor Transpart een Magento webshop met een standaard sjabloon. De Magento-webshop is gekoppeld aan het King-ERP systeem. Transpart beheert de artikelen in King. De artikelen worden vanuit King overgebracht naar de Magento webshop en automatisch gepubliceerd op de webshop. Na een online verkoop wordt de verkooporder doorgestuurd naar King Business Software. Als het een nieuwe klant betreft wordt deze in King aangemaakt.

Over Transpart Mobilty Parts

Transpart is gespecialiseerd in onderdelen voor vrachtwagens, pleziervaartuigen, bestelwagens en richt zich op zowel de binnen- en buitenlandse markt. Klanten kunnen putten uit het ruime arsenaal producten; Tankvlotters, Gereedschapskisten, Meters voor inhoud, temperatuur, roerstand etc., Brandstoftanks (staal, aluminium en kunststof).


Lees meer over: Auto- en motoronderdelen  ▫  Groothandel  ▫  Magento  ▫  Magento aan King  ▫  VOSBA middleware  ▫  Webshops

Ga terug